I've always wondered. . . - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Pass Labs

Pass Labs This forum is dedicated to Pass Labs discussion.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd September 2005, 05:05 AM   #1
sbear is offline sbear  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Lawrence, KS
Default I've always wondered. . .

In all the official schematics for the original Aleph amps at the Pass Labs website, why is the power led wired from the +rail to the output rail, not to ground?
  Reply With Quote
Old 23rd September 2005, 06:22 PM   #2
The one and only
 
Nelson Pass's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Because the LED was mounted on an output stage board which
only had + and output leads to it.

  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Working on crossover, wondered about something... BAM Multi-Way 10 20th April 2004 08:03 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:55 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2