Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Pass Labs This forum is dedicated to Pass Labs discussion.

XBOSOZ psu query/problem
XBOSOZ psu query/problem
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd May 2006, 05:08 AM   #21
trango is offline trango  Sweden
diyAudio Member
 
Join Date: May 2005
Location: Umeň Sweden
Quote:
yes the silk screen is backwards on the PCB and so are the diodes in the photo. This only applies to the positive diodes and not the negative.
Thanks! I've built the PSU and it works very nice!

/trango
  Reply With Quote

Reply


XBOSOZ psu query/problemHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A little XBOSOZ help Pathmark Pass Labs 9 17th May 2007 12:37 AM
XBOSOZ Transformer Pathmark Pass Labs 1 29th March 2007 11:15 PM
xbosoz pre probs dhole Pass Labs 1 2nd September 2005 03:11 PM
Aleph 1.7 or CCS-XBOSOZ FrankDIY Pass Labs 1 10th March 2004 08:19 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:46 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 16.67%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2018 diyAudio
Wiki