uh hello. . . - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Pass Labs

Pass Labs This forum is dedicated to Pass Labs discussion.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th November 2003, 12:47 PM   #1
gyusher is offline gyusher  United States
diyAudio Member
 
gyusher's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Somewhere in Ohio
Default uh hello. . .

I have been reading with great interest. I thought I would say hello and post a pic of my enhanced Forte' model 3 that just had a make-over. . .I think you can see the difference. . .Great sounding, very powerful amp that I use to drive a MINT pair of JBL L-112s. . .The Forte' gets all the good from the JBLs. . .I will ask questions and comment from time to time so Hello My name is Guy and I'm a Audioholic. . .
Attached Images
File Type: jpg forte- hotrod-1a.jpg (91.0 KB, 327 views)
  Reply With Quote
Old 27th November 2003, 09:03 PM   #2
uli is offline uli  Austria
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Vienna, Austria
Thumbs up pic

Hi Guy,

where´s the pic???

Uli

PS: nice to meet you
__________________

'Jazz is not dead, it just smells funny' F.Zappa
  Reply With Quote
Old 27th November 2003, 10:01 PM   #3
gyusher is offline gyusher  United States
diyAudio Member
 
gyusher's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Somewhere in Ohio
Default NEWBIE

I guess because I am new I cant post quickly and evidently the pic didnt take. I posted it again but only my second post so they hold it awhile before anyone can view it. . . .I'm trying hard as I can. . . .
__________________
If you can't do anything about it, don't.
  Reply With Quote
Old 28th November 2003, 12:07 AM   #4
gyusher is offline gyusher  United States
diyAudio Member
 
gyusher's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Somewhere in Ohio
Default One more time

I dont understand why my pic is not comming up unless its related to my status as a newcomer. . .I will try one more time at a smaller size. . .I think my preferences are corect. . .I do this on another similiar forum. . .Here goes. . .
__________________
If you can't do anything about it, don't.
  Reply With Quote
Old 28th November 2003, 07:36 AM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Netherlands
Send a message via MSN to Tazzy
Give us the location of the picture, so I or another member can post it for you?
  Reply With Quote
Old 28th November 2003, 11:13 AM   #6
gyusher is offline gyusher  United States
diyAudio Member
 
gyusher's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Somewhere in Ohio
Default Once More Time

The picture is in "My Pictures" on my computer. . .I post it and because I am new my post remains in "Moderation" for several hours. there is a link that allows me to view the post and it shows the pic. However when the post comes out of "Moderation" the pic is missing. I have read in your "Troubleshooting" section about this issue happening to other new members and was eventually cured. I will try one more time. Please bear with me untill I am able to post at will or get enough experience under my belt to solve this problem. . . .Thanks)____________(Guy
__________________
If you can't do anything about it, don't.
  Reply With Quote
Old 28th November 2003, 01:25 PM   #7
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Netherlands
Send a message via MSN to Tazzy
Think you should post it on the web?

you could use http://www.theforumisdown.com/ to host the picures
  Reply With Quote
Old 28th November 2003, 01:42 PM   #8
gyusher is offline gyusher  United States
diyAudio Member
 
gyusher's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Somewhere in Ohio
Default Kyle the cat. . .Too Funny

Thanks, I do need to find a better way to handle my pics I know. . .I will check out a couple things I have been thinking about and I will let you know. . .
__________________
If you can't do anything about it, don't.
  Reply With Quote
Old 28th November 2003, 02:35 PM   #9
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Salt Lake City
Although the A-75 is probably a really good amp why not consider building an Aleph 5 first. Its extremely easy and you may like the results better.

Mark
  Reply With Quote
Old 28th November 2003, 07:07 PM   #10
gyusher is offline gyusher  United States
diyAudio Member
 
gyusher's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Somewhere in Ohio
Default ??????????????

Mark,
Did you intend for me to get the post concerning the A-75. ??? . . .
One more time. . .
__________________
If you can't do anything about it, don't.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:41 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2