F5 Turbo is posted - Page 53 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Pass Labs

Pass Labs This forum is dedicated to Pass Labs discussion.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 17th June 2012, 12:41 PM   #521
AndrewT is offline AndrewT  Scotland
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Scottish Borders
"zoom in", what am I missing?

I click on the image and it stays the same.
I "view image" and it opens a new page and displays the same size up in the top left corner.
I cannot "zoom in" on either of these.

Not quite the same with the post512 pic. The image does expand to 834x1014 which fills about 2/3rds of my monitor screen. I cannot "zoom in" any further.

What am I not doing right?

Jacco, that was not nice. My smaller files campaign is about not sending Megafiles that automatically download from a remote server that slows down or goes off air. Not about posting pics that cannot be read. If there is useful information that we Members need to see then that is allowed by the Forum. Their limits are BIG, but most pics do not need to get anywhere near those limits to impart all the information that is useful.

And since you said it, I'll agree, you are behaving like a clown.
__________________
regards Andrew T.

Last edited by AndrewT; 17th June 2012 at 12:54 PM.
  Reply With Quote
Old 17th June 2012, 12:45 PM   #522
diyAudio Member
 
jacco vermeulen's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: At the sea front, Rotterdam or Curaçao
Send a message via Yahoo to jacco vermeulen
Download the giff, open in MS paint, save in whatever format.
Open new file in any viewer, scale to size as desired.

(i always behave as a clown)
__________________
The buck stops Here
  Reply With Quote
Old 17th June 2012, 12:52 PM   #523
Rush is offline Rush  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Tampa, Florida
Quote:
Originally Posted by AndrewT View Post
"zoom in", what am I missing?

I click on the image and it stays the same.
I "view image" and it opens a new page and displays the same size up in the top left corner.
I cannot "zoom in" on either of these.

Not quite the same with the post512 pic. The image does expand to 834x1014 which fills about 2/3rds of my monitor screen. I can "zoom in" any further.

What am I not doing right.

Jacco, that was not nice. My smaller files campaign is about not sending Megafiles that automatically download from a remote server that slows down or goes off air. Not about posting pics that cannot be read. If there is useful information that we Members need to see then that is allowed by the Forum. Their limits are BIG, but most pics do not need to get anywhere near those limits to impart all the information that is useful.

And since you said it, I'll agree, you are behaving like a clown.
As Jacco said OR with a Macbook you can zoom in with 2 fingers on the track pad as large as you want (it does get blurry if you go too large), I am speaking about post 512 pic. Very handy.
The smaller image that Jacco posted I can read without zooming in.

Rush

Rush
  Reply With Quote
Old 17th June 2012, 12:53 PM   #524
AndrewT is offline AndrewT  Scotland
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Scottish Borders
That is much nicer. A helpful reply that can be used by any Member, even me.
__________________
regards Andrew T.
  Reply With Quote
Old 17th June 2012, 12:54 PM   #525
lhquam is offline lhquam  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Olalla, Oregon: Land of the 100 Valleys
Quote:
Originally Posted by Melon Head View Post
Nice work
How do you add the extra y axis?
How long has this been a feature of LTSpice. I could not do this 2 years ago.
I found this note: http://www.linear.com/docs/41461. Look in the article for "Parametric Plots". Left click on the horizontal axis of the plot, and set the "Quantity Plotted" to "V(Vin)".
  Reply With Quote
Old 17th June 2012, 01:09 PM   #526
lhquam is offline lhquam  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Olalla, Oregon: Land of the 100 Valleys
Quote:
Originally Posted by AndrewT View Post
I can't read that.
Any chance of a download of the asc file?

Are you confirming Rs = 0r5
Does that equate to Vrs = 250mVdc?
Yes, Rs=.5 ohm. Vrs=.25 volt at quiescent, ie. Vin=0.0 V.

Sorry about the fine print. I will provide the .asc file.
  Reply With Quote
Old 17th June 2012, 01:13 PM   #527
lhquam is offline lhquam  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Olalla, Oregon: Land of the 100 Valleys
Here is the plot with grid lines and the .asc file:
Attached Images
File Type: gif turbo-sim3.gif (93.1 KB, 310 views)
Attached Files
File Type: asc F5-Turbo-full-clean.asc (7.7 KB, 24 views)
  Reply With Quote
Old 17th June 2012, 01:18 PM   #528
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Marblehead Ma
Quote:
Originally Posted by jacco vermeulen View Post
Download the giff, open in MS paint, save in whatever format.
Open new file in any viewer, scale to size as desired.

(i always behave as a clown)
even easier on a windoz puter , just hold down the ctrl key and use the scroll wheel to zoom -unzoom
  Reply With Quote
Old 17th June 2012, 01:21 PM   #529
diyAudio Member
 
jacco vermeulen's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: At the sea front, Rotterdam or Curaçao
Send a message via Yahoo to jacco vermeulen
Old farts use one hand to smoke and/or drink booze.

(Bias level is also in the original picture : .params bias=1.0 aka Vrs=0.25V Just doesn't add up in the graph at Vin=0)
__________________
The buck stops Here
  Reply With Quote
Old 17th June 2012, 01:36 PM   #530
AndrewT is offline AndrewT  Scotland
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Scottish Borders
CNTRL+Scroll works and importing into Irfanview & + also works.
But although I can now read 0r5, it is more than a bit fuzzy. I'm not going to blame my eyes. They get a health check at least every two years and sometimes more often.

How do I reset to my normal view of windows?
__________________
regards Andrew T.

Last edited by AndrewT; 17th June 2012 at 01:49 PM.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
F5 Turbo ............. if only !!!!!! a.wayne Pass Labs 23 21st January 2012 02:24 AM
F5 Cascoded - an alternative for my interest in the Balanced F5 NYCOne Pass Labs 159 24th March 2011 05:23 AM
Turbo question Thawach Subwoofers 3 2nd March 2011 03:06 AM
E88CC turbo revintage Tubes / Valves 12 25th August 2010 11:52 AM
Zca ....turbo east electronics Solid State 9 10th April 2010 04:49 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:00 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2