Pearl Two - Page 131 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Pass Labs

Pass Labs This forum is dedicated to Pass Labs discussion.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 21st December 2011, 03:15 PM   #1301
diyAudio Member
 
richluvsound's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: LONDON
I have -6.37 @ the test pin . It will not move . All parts were tested and P1 was removed and checked ..... V @ Q4 & Q5 gates are stable in the 30mV range .

Is the fact that I'm using the 2.2k @ Q2 the problem ... ? I only have 3 ZVP so I want to be sure as I can be before I plug it in .

Rich
  Reply With Quote
Old 21st December 2011, 03:29 PM   #1302
studeb is offline studeb  United States
diyAudio Member
 
studeb's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: San Diego
is the the second board?
  Reply With Quote
Old 21st December 2011, 03:42 PM   #1303
diyAudio Member
 
richluvsound's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: LONDON
yep this is the second board !
  Reply With Quote
Old 21st December 2011, 04:38 PM   #1304
nar is offline nar
diyAudio Member
 
nar's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: near the sea
With the 2K2 resistor you are indeed unable to modulate DC offset to your needs. Because resistor has only 2 pins and no gate (command) pin

Try the ZVP in. I have some spares that I could send to you, in case you run out of stock

Best,

nAr
__________________
"... Audio needs the thinnest wire ..." Rowan McCombe ... I hear it !!!
"Just 'cause they can't hear or sense it themselves doesn't mean you can't !" Allen Wright Allen was right ...
  Reply With Quote
Old 21st December 2011, 06:58 PM   #1305
diyAudio Member
 
richluvsound's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: LONDON
I have a problem with the Voltage @U1 ....- 1.5 VDC .... I think the reg is gone ... R1 reads as it should , but no V on the out ...?

R
  Reply With Quote
Old 21st December 2011, 10:51 PM   #1306
diyAudio Member
 
richluvsound's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: LONDON
I changed to + Reg and its working ,but now I'm showing 23.55 V @P1 test pin with no adjustment working .... I'm trying to use the other board V's to check this board ...

Here we go again !

3 V drop across R6 ,
  Reply With Quote
Old 22nd December 2011, 01:26 AM   #1307
diyAudio Member
 
PierreQuiRoule's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ottawa
Check around Q11 or Q11 itself. It is its job to bring down voltage on test point P1.
  Reply With Quote
Old 22nd December 2011, 01:30 AM   #1308
6L6 is offline 6L6  United States
diyAudio Member
 
6L6's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Denver, Colorado
rich - do you have one working board yet?
  Reply With Quote
Old 22nd December 2011, 07:23 PM   #1309
diyAudio Member
 
richluvsound's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: LONDON
Quote:
Originally Posted by PierreQuiRoule View Post
Check around Q11 or Q11 itself. It is its job to bring down voltage on test point P1.


changed Q11 and no change

S= 23.76
G= 22.36
D= 22.85

I think its somewhere else ...


Hi 6 ,

I have a fully working board ... just one to go !
  Reply With Quote
Old 22nd December 2011, 10:00 PM   #1310
6L6 is offline 6L6  United States
diyAudio Member
 
6L6's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Denver, Colorado
That's fantastic! What did you do? Especially to get rid of the DC offset on the output??
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another diy-pearl... lykkedk Pass Labs 18 15th June 2007 04:44 PM
ono or pearl PCB's mantisory Pass Labs 1 28th September 2006 11:12 PM
Pearl need help dzkh63 Pass Labs 1 26th September 2006 03:16 PM
WTB: Pearl PCB aire Pass Labs 1 26th February 2006 10:51 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:02 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2