Go Back   Home > Forums > Design & Build > Parts

Parts Where to get, and how to make the best bits. PCB's, caps, transformers, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 6th December 2010, 12:27 AM   #661
diyAudio Member
 
regiregi22's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Madrid (Spain)
Are there any updates of the front display project? Any other official dedicated thread?

Regards,
Regi
__________________
diyAudio, doing it as big as you can, JUST BECAUSE WE CAN!
  Reply With Quote
Old 6th December 2010, 08:06 AM   #662
novec is offline novec  Norway
diyAudio Member
 
novec's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Send a message via MSN to novec
I'm working on a PIC18 based controller with seven segment output: YouTube - SevenSeg display with fade and flash. As I screwed up the PCB design for my JTs I haven't been able to test volume output yet, but display and control works nicely with volume up, volume down and mute pushbuttons (no pot). Still working on implementing IR remote in the code.
  Reply With Quote
Old 1st July 2011, 02:32 PM   #663
diyAudio Member
 
luvdunhill's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
guys, I have one of the very first iterations of this volume controller, and I have what I think to be a bad relay. I get instability in what I think is the 16th step, 32-nd step, then at the higher ranges much more frequent chattering and buzzing. In fact, when I get to the max, I get a humming sound. The strange thing, is this seems to have happened in both boards (it's balanced) simultaneously. Any pointers in troubleshooting this?
  Reply With Quote
Old 1st July 2011, 09:23 PM   #664
diyAudio Member
 
luvdunhill's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Quote:
Originally Posted by luvdunhill View Post
guys, I have one of the very first iterations of this volume controller, and I have what I think to be a bad relay. I get instability in what I think is the 16th step, 32-nd step, then at the higher ranges much more frequent chattering and buzzing. In fact, when I get to the max, I get a humming sound. The strange thing, is this seems to have happened in both boards (it's balanced) simultaneously. Any pointers in troubleshooting this?
nevermind, it's not a bad relay. things work when I stick a bench +5 supply after the regulator...
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
F.S.: Joshua Tree - A Twisted Log Attenuator Cobra2 Swap Meet 2 20th September 2010 11:23 PM
Yet another relay attenuator jwb Solid State 34 21st July 2010 07:17 AM
Constant impedance relay-resistor logarithmic attenuator x-pro Pass Labs 75 27th June 2005 11:12 AM
relay based attenuator squadra Solid State 21 1st December 2004 10:10 PM
Ladder relay attenuator or so? Eccu Solid State 0 6th October 2003 11:00 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:49 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2