diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Parts (http://www.diyaudio.com/forums/parts/)
-   -   need ZTX499 transistor or EQ (http://www.diyaudio.com/forums/parts/216767-need-ztx499-transistor-eq.html)

Jempie 25th July 2012 02:59 PM

need ZTX499 transistor or EQ
 
need ZTX499 transistor or EQ

any suggestion

i-s 31st July 2012 12:59 PM

Are you sure 499 is correct? I can't find any current or obsolete listing for that part.

ZTX449?

Jempie 31st July 2012 01:11 PM

Yes i'm correct it's use in an anthem pre2

i-s 31st July 2012 01:49 PM

Can you get a photograph of the part? I will see what I can find out.

Jempie 31st July 2012 03:01 PM

1 Attachment(s)
hereby the pictureAttachment 293989

frank1 31st July 2012 03:15 PM

ZTX449 Datasheet
 
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...iJhDyw&cad=rja

Digikey link:
http://www.digikey.co.uk/product-det...TX449-ND/92532

i-s 1st August 2012 07:56 AM

As frank suggested, that is indeed ZTX449.

They are still available.

Jempie 2nd August 2012 07:06 AM

Hi everybody thanks..

now i still have an problem, all Anthem Pre's has hum een when the volume is
zero. you still hearing hum on the background. i hate hum.
there is nothing wrong i have three whit the same problems
does anyone has an solution for this problem, or is the best way to sell and
buy a other one

noSmoking 2nd August 2012 08:22 PM

sub in a BC550 and see if it fixes it,I have interchanged them before with no problems in a F5,
Good luck!
NS


All times are GMT. The time now is 09:15 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2