pinnacle 850 stopped working - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Loudspeakers > Multi-Way

Multi-Way Conventional loudspeakers with crossovers

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th February 2005, 07:35 AM   #1
jamesj2 is offline jamesj2  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: portland
Default pinnacle 850 stopped working

Help! I have a pair of pinnacle 850's that have been working great, until recently. My dog knocked it off the stand and one of the woofers won't work now. If I replace it with the other, the wiring works fine. I've inspected the bad one and looks fine, no disconected wires, or tears. but it acts like its not getting juice. Any ideas on how to fix? Any help would be appreciated.
  Reply With Quote
Old 14th February 2005, 10:48 AM   #2
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
Blog Entries: 22
Only suggestion I have is to check that the wires from the terminals to the voice coil are still intact.

Actually get a DMM (in ohms mode), put it across the terminals and make sure you don't have an open circuit. If you do look at the above

Tony.
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pinnacle AC-400 modding! gripracer Multi-Way 1 16th July 2009 05:33 PM
Cambridge Audio A3i stopped working... Franne500 Solid State 1 1st May 2008 03:46 PM
el84 1 channel stopped working help eddiedavies Tubes / Valves 5 2nd April 2007 12:32 PM
Advice on fixing an old amp that has just stopped working paulspencer Solid State 2 6th March 2007 06:39 AM
HELP! My remote volume control stopped working! :( paulspencer Analog Line Level 14 15th October 2006 05:34 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:10 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2