mystery... - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Loudspeakers > Multi-Way

Multi-Way Conventional loudspeakers with crossovers

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th January 2005, 03:52 AM   #1
mista2 is offline mista2  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: College Station, Texas
Send a message via AIM to mista2 Send a message via MSN to mista2
Question mystery...

...concerning NSB's and the SI T-amps.

Here's the situation. I have one pair of NSB's hooked up to one Sonic Impact T-amp with known good speaker cable. All points in the cicuits have been tested seperately with a voltage meter and test good. The problem is, once I connect everything together to my source unit (a Creative Jukebox mp3 player) and turn on the amplifier, a sharp clicking sound comes through with the music, and the clicking gets progressively worse until there is no music at all playing, just the clicks. I've tried this with three different T-amps and eight different pairs of NSB's. What gives? Did I buy a bad batch of NSB's or T-amps? Are the NSB's and T-amps not compatible? Am I at the end of my rope searching for a reason this doesn't work? Yes!

Any ideas? Thanks a ton in advance. All help is very welcome.

P.S. I wasn't quite sure where to place this topic, if it needs to be moved please tell me.
  Reply With Quote
Old 14th January 2005, 04:20 AM   #2
cowanrg is offline cowanrg  United States
diyAudio Member
 
cowanrg's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Lafayette, CO
Send a message via AIM to cowanrg
are you sure your source is good? maybe try a differnt source?

it might be possible that the T-amp might not like the output from the mp3 player? just a possible solution.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mystery RF amp spooney Car Audio 11 25th April 2008 06:14 PM
little 6.5 mystery ... oface Full Range 6 4th November 2007 11:20 PM
Transformer - mystery VA seventenths Power Supplies 10 5th September 2007 05:47 PM
Mystery woofers Doug Multi-Way 5 2nd September 2007 02:15 AM
Mystery SE OPT alexmoose Tubes / Valves 4 11th July 2006 01:29 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:42 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2