System Pictures & Description - Page 19 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Loudspeakers > Multi-Way

Multi-Way Conventional loudspeakers with crossovers

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th December 2003, 09:54 PM   #181
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: USA
Having recently finished a sealed Tempest sub, I'll try to post a picture here. Finished unfinished Pi Theater 4 on left, driven by Welborne Laurels. Hope this works.

Click the image to open in full size.

Pictures of the Tempest construction process are at http://www.audiocircle.com/circles/m...bum.php&page=1
  Reply With Quote
Old 28th December 2003, 09:04 AM   #182
diyAudio Member
 
lieven's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Belgium
Default doug

those are Ti250 classic edition, 4435 and 4343 with alnico's original grey (economic version) but painted in piano black now.

No filter changes, only bypassed all attenuation knobs(horrible) by fixed resistors and bridged switches by wire.

4343 is ok with accuphase 405 but the filter needs some modification with most amps because of ssssss.

also some diy-stuff coming up soon.
  Reply With Quote
Old 28th December 2003, 06:22 PM   #183
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Belgium
Long time I popped in here, but boy, do I feel better now

I'm always thinking I'm the only person whose living room is a mess. This was really therapeutic.
  Reply With Quote
Old 29th December 2003, 03:21 PM   #184
static is offline static  Canada
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Toronto
Hi

Here are AR (audioreview.com) DIYs from Ed Frias. Broke my a$$ making the 3/4 mdf piano finish cabs for these babies. These are my first and the only ones (so far).
Sound comparable to $1000+ speakers on the market. Spent: ~$300

On the right is a Hafler DH200, now upgraded with dual-mono PS and Musical Concepts PA3-A driver boards, Blackgates, etc

Cheers
Alex


link to the pic here
Attached Images
File Type: jpg ars.jpg (84.9 KB, 8180 views)
  Reply With Quote
Old 29th December 2003, 03:33 PM   #185
Guss is offline Guss  Canada
diyAudio Member
 
Guss's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Montreal
I'm sorry Alex but geocities doesn't accept direct links and we won't be able to access the picture with the link if it is not properly stored in a webpage.
  Reply With Quote
Old 29th December 2003, 04:01 PM   #186
static is offline static  Canada
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Toronto
yep I just realized that,

however, if you click on the link and then in the newly opened IE window, get rid of the "http://" part of the pic's URL, the pic will load up.
So thats the workaround.

Cheers
Alex
  Reply With Quote
Old 29th December 2003, 04:26 PM   #187
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Butler, Pennsylvania, USA
Send a message via AIM to koolscooby
yes but its over transfer limits, email me koolscooby AT zoominternet DOT net the picture and i'll post it on the web for you... (on my server)...
__________________
Brad
  Reply With Quote
Old 29th December 2003, 04:31 PM   #188
static is offline static  Canada
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Toronto
Thanks koolscooby
very kind of you to do that

EDIT: Hmm, the pic in my original post seems to load up now! - very strange - sometimes it works, sometimes it doesnt


Cheers
Alex
  Reply With Quote
Old 29th December 2003, 05:02 PM   #189
frugal-phile(tm)
diyAudio Moderator
 
planet10's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Victoria, BC, NA, Sol III
Blog Entries: 5
Quote:
Originally posted by static
Hmm, the pic in my original post seems to load up now! - very strange - sometimes it works, sometimes it doesnt
With a little moderator intervention... the pic is now embedded into the didyaudio database

dave
__________________
community sites t-linespeakers.org, frugal-horn.com, frugal-phile.com ........ commercial site planet10-HiFi
p10-hifi forum here at diyA
  Reply With Quote
Old 29th December 2003, 05:22 PM   #190
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Butler, Pennsylvania, USA
Send a message via AIM to koolscooby
Quote:
Originally posted by static
Thanks koolscooby
very kind of you to do that

EDIT: Hmm, the pic in my original post seems to load up now! - very strange - sometimes it works, sometimes it doesnt


Cheers
Alex

No problem, it goes for anyone, if you need pic/pics posted, email them to me ...

http://picturehost.koolscooby.net/pi...o/DSCF0107.JPG is the one for this post

[edit: looks nice! ]
__________________
Brad
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:13 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2