Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Multi-Way Conventional loudspeakers with crossovers

did I draw this schematic correctly?
did I draw this schematic correctly?
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 25th January 2013, 02:31 PM   #1
murphythecat8 is offline murphythecat8  Canada
Account disabled at member's request
 
Join Date: Mar 2011
Location: Somewhere in Quebec
Default did I draw this schematic correctly?

hi, this is what I need to do:
For the Tweeter the resistors are 4R7 in series and 6R8 in parallel. Choke is 0.43mH and Capacitor is 1.5uF.

For the Midrange the RC across the driver is 12 Ohm and 4.7uF. The crossover Capacitor and Inductor for the Lowpass are 2.2uF and 0.5mH.


Now, I draw this, just want to make sure that I draw it correctly

thanks
Attached Images
File Type: jpg Crossover.JPG (41.5 KB, 51 views)
  Reply With Quote
Old 25th January 2013, 02:53 PM   #2
dumptruck is offline dumptruck  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2010
Location: MN
Looks fine to me, ~6kHz electrical 2nd order with a zobel and L-pad?
  Reply With Quote
Old 25th January 2013, 03:14 PM   #3
murphythecat8 is offline murphythecat8  Canada
Account disabled at member's request
 
Join Date: Mar 2011
Location: Somewhere in Quebec
yeah around 5-6 khz, but I have no lpad, doesnt the reisstors act as lpads?
  Reply With Quote
Old 25th January 2013, 03:24 PM   #4
dumptruck is offline dumptruck  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2010
Location: MN
Yeah, that's like a -6dB L-pad for 8Ω that you have there, or so.
  Reply With Quote

Reply


did I draw this schematic correctly?Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to correctly use WinISD Zero D Subwoofers 32 30th April 2016 02:36 AM
Did I do this loadline correctly Captn Dave Tubes / Valves 14 4th April 2011 03:46 AM
Can someone here help me figure out if I've laid out my schematic correctly? Spasticteapot Solid State 1 20th December 2009 04:17 AM
Am I using Unibox correctly? zimjj Multi-Way 0 7th February 2009 11:26 PM
Are we looking at distortion correctly? mashaffer Solid State 24 14th July 2004 03:04 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:15 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2017 diyAudio
Wiki