did I draw this schematic correctly? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Loudspeakers > Multi-Way

Multi-Way Conventional loudspeakers with crossovers

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 25th January 2013, 02:31 PM   #1
Account disabled at member's request
 
Join Date: Mar 2011
Location: Somewhere in Quebec
Default did I draw this schematic correctly?

hi, this is what I need to do:
For the Tweeter the resistors are 4R7 in series and 6R8 in parallel. Choke is 0.43mH and Capacitor is 1.5uF.

For the Midrange the RC across the driver is 12 Ohm and 4.7uF. The crossover Capacitor and Inductor for the Lowpass are 2.2uF and 0.5mH.


Now, I draw this, just want to make sure that I draw it correctly

thanks
Attached Images
File Type: jpg Crossover.JPG (41.5 KB, 51 views)
  Reply With Quote
Old 25th January 2013, 02:53 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: May 2010
Location: MN
Looks fine to me, ~6kHz electrical 2nd order with a zobel and L-pad?
  Reply With Quote
Old 25th January 2013, 03:14 PM   #3
Account disabled at member's request
 
Join Date: Mar 2011
Location: Somewhere in Quebec
yeah around 5-6 khz, but I have no lpad, doesnt the reisstors act as lpads?
  Reply With Quote
Old 25th January 2013, 03:24 PM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: May 2010
Location: MN
Yeah, that's like a -6dB L-pad for 8Ω that you have there, or so.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to correctly use WinISD Zero D Subwoofers 30 22nd December 2013 09:21 PM
Did I do this loadline correctly Captn Dave Tubes / Valves 14 4th April 2011 03:46 AM
Can someone here help me figure out if I've laid out my schematic correctly? Spasticteapot Solid State 1 20th December 2009 04:17 AM
Am I using Unibox correctly? zimjj Multi-Way 0 7th February 2009 11:26 PM
Are we looking at distortion correctly? mashaffer Solid State 24 14th July 2004 03:04 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:16 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2