Is this a bug? Connection to board lost after a while. - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Commercial Sector > Manufacturers > miniDSP

miniDSP Low cost, modular Digital Signal Processor (DSP) kits for the DIYer from miniDSP.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 4th January 2013, 07:12 PM   #1
DrDyna is offline DrDyna  United States
diyAudio Member
 
DrDyna's Avatar
 
Join Date: May 2007
Blog Entries: 3
Default Is this a bug? Connection to board lost after a while.

Just a quick question, I'm setting up a computer that will have a touch screen eventually, but I'm running into this issue where after I'm connected to the board for a couple of hours, it randomly drops.

Is that intended and / or is there a way to stop it?
__________________
Thou shalt not commit logical fallacies.
https://yourlogicalfallacyis.com/
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Royal Mail, Burbec, and the tale of the lost board. Pbassred Solid State 4 21st October 2008 07:16 PM
Micro Jacks and Micro Pins for board-board connection jazzist Parts 1 12th May 2008 03:02 PM
Again, I'll bug you about a 3-way mpmarino Multi-Way 11 9th March 2007 12:42 PM
ac connection on chimpamp board, some help needed troublecomes Chip Amps 8 28th January 2006 12:02 AM
Lost 1 Zv4 ckt board..looking to buy 1 circuit board Blues Pass Labs 1 22nd March 2004 10:09 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:16 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2