New english member - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Member Areas > Introductions

Introductions Welcome to the DIYaudio Community. Introduce yourself here so we can get to know you better!

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 21st April 2013, 11:01 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2013
Smile New english member

Hey guys, just dropping a line to say hi'

I have been in to car audio sine the mid 90's and have worked in the industry,

I will be needing some advice on a repair of an Alpine MRV1507 where is the best place to start the thread? It does not even power up no lights at all.

Ive taken the cover off and it looks like It has never been used the terminal screws have never been tightened down.
Zero dust on the fan. All components seem intact.

I've bench tested it and the capacitors charge' I've followed the 12v in to the circuit board a little way but that is as far as I have got. Can some one point me in the correct direction thanks,
  Reply With Quote
Old 21st April 2013, 12:36 PM   #2
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Hello and welcome to the forums

Best place to start a new thread for your problem is here,
Car Audio - diyAudio
__________________
-------------------------------------------------------
Installing and using LTspice. From beginner to advanced.
  Reply With Quote
Old 23rd April 2013, 02:53 PM   #3
Speakerholic
diyAudio Moderator
 
Cal Weldon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Near Vancouver
Welcome aboard.
__________________
Next stop: Margaritaville
Some of Cal's stuff | Cal Weldon Consulting
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Creation in English mashaffer Music 0 15th April 2007 05:58 AM
Help in English ZERS The Lounge 68 28th July 2006 03:08 PM
Does anyone know this english amp ? freetmool Tubes / Valves 12 5th August 2004 12:49 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:11 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2