Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Instruments and Amps Everything that makes music, Especially including instrument amps.

Bad Tube in my "new" Hammond C2 Organ preamp? HELP w/ diagnosis!!
Bad Tube in my "new" Hammond C2 Organ preamp? HELP w/ diagnosis!!
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th November 2011, 05:59 PM   #11
Rowland is offline Rowland  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: 30 miles East of Seattle Wa in the foothills of the Cascade Mts.
Default Noisy Hammond C2

I have a C2 also and am experiencing a static type sound through two different speaker systems. What I mean to say is that with a leslie 122 and a PR-40 amplified speaker systems hooked up at different times that static exists. I am suspecting the AO10 amplifier system in the C2. The sound is there when playing or not. and it gets louder with volume increase and on the lower notes. Any ideas what I might be looking at??

Thank you!
Rowland
  Reply With Quote

Reply


Bad Tube in my "new" Hammond C2 Organ preamp? HELP w/ diagnosis!!Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Phantoms of the Organ" Halloween bash bentoronto Subwoofers 24 31st October 2015 06:13 PM
Webster Hammond Model "G" amplifier doucanoe Tubes / Valves 3 2nd September 2007 02:20 PM
Wanted: Hammond 125E or other "universal" output transformer Spasticteapot Swap Meet 2 13th July 2007 10:29 PM
Is it possible to get "tube sound" with just a tube preamp and chipamp output? Spasticteapot Instruments and Amps 43 15th May 2006 05:28 PM
Hammond organ..to guitar amp- vince8 Instruments and Amps 11 24th October 2005 02:33 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:11 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.79%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2017 diyAudio
Wiki