Go Back   Home > Forums > Live Sound > Instruments and Amps

Instruments and Amps Everything that makes music, Especially including instrument amps.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 2nd September 2013, 04:04 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2013
Default Marshall Valvestate 2000 not playing through speaker

Sup ?new guy to this forum looking for some answer as to what is going on with this amp.I was originally going to trash it ,but after viewing countless DIY videos on YouTube .I have changed my mind on it .So here is my problem I have a Marshall Valvestate 2000 115watt amp the problem with the amp is it is not playing through the speakers.It will play through headphones and everything sounds good.Has anyone ever had this problem and know what it might be?I sure would input .Thanks
  Reply With Quote
Old 2nd September 2013, 06:05 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Jackson,michigan
It is typical of these amps that the TDA7293 output chips go bad and probably need to be replaced.

jer
  Reply With Quote
Old 2nd September 2013, 01:33 PM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2013
Thanks Jer I appreciate your advice I'm going to try this out .
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Marshall Valvestate VS-100R Carlosraj Solid State 0 1st July 2013 11:55 AM
Marshall Valvestate mods Nelec Instruments and Amps 22 10th June 2013 01:01 AM
Marshall Valvestate 8080 kdawg Instruments and Amps 10 1st May 2012 12:08 AM
Marshall AVT150H Valvestate 2000 Power Amp Problem fenster94 Solid State 10 22nd May 2011 02:56 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:29 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2