Speaker impedance for polytone - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Live Sound > Instruments and Amps

Instruments and Amps Everything that makes music, Especially including instrument amps.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd March 2012, 10:30 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2012
Default Speaker impedance for polytone

Greeting,
I just received a Polytone 104 2-12 combo amp. I think it's from 1980. The amp works fine but both speakers are toast. One is a CTS 12-0147 from 1979, the other is an Eminence 12601, dated 1987, so it's a replacement. Neither of the speakers have the impedance marked on them and I can't reach Polytone. Does anyone know the proper impedance for replacement speakers. I'm guessing it's a 100w amp.
Thanks
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Polytone Mine-Brute problem acousticguy Solid State 12 10th October 2013 03:47 PM
Polytone Mini Brute II Fred Petersen Instruments and Amps 24 11th May 2011 10:53 AM
polytone 101 schematics kalvin Solid State 2 7th October 2008 05:05 PM
problem with polytone amp jcspurs Solid State 8 6th November 2007 01:06 PM
Polytone MINIBRUTE II Xochipilli85 Instruments and Amps 4 4th April 2007 10:52 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:17 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2