BSC problems - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Loudspeakers > Full Range

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 13th October 2007, 09:39 AM   #1
Shae is offline Shae  Australia
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2007
Default BSC problems

Following the advice of the great minds of this board I have begun building the BSC for my ML TQWT. This the first soldering/electronics stuff i've ever done so please bear with me -

using this diagram thingy -
http://www.quarter-wave.com/Project02/Parts_List.pdf

i have split the positive line and soldered in both the inductor and the resistor. the diagram then shows the line continuing onto the driver, but splitting in the middle to a resistor and a capacitor which is split off the negative line as well. i don't understand this at all!

do i have to split the negative line? how do i connect both the lines to driver as well as the resistor and capacitor?

I apologize if my questions don't make any sense, I'm a little over my head here! any advice would be appreciated. and explanations in very plain english. and huge simplistic diagrams in plain english. but I'll take anything I can get
  Reply With Quote
Old 13th October 2007, 02:31 PM   #2
diyAudio Member
 
Scottmoose's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
You take a run of cable from the positive wire, in the middle of which are a cap & resistor in series, to the negative wire.
__________________
Community sites www.frugal-horn.com http://frugal-phile.com/
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GFA-565 problems ben62670 Solid State 5 14th August 2008 07:36 AM
HK AVR 335 Problems utjay2008 Solid State 0 21st October 2007 03:26 AM
Sub Amp Problems Thanks! crippledchicken Solid State 2 10th January 2007 07:17 PM
JLH problems serosmaness Solid State 11 2nd November 2004 07:17 PM
RFI problems laz Solid State 3 21st February 2004 08:06 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:20 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2