Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 17th October 2005, 07:12 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Montreal
Default Posting timeout?

If I take too much time to write my reply, when I click post, it asks me to login again. I login. Then, it says "no thread specified, make sure you...". Then, I have to click back twice to return to edit page and click post again to be able to post. This happens with any computers I use for posting. Both IE and Firefox do this, so it seems server related.
__________________
Antoine
http://dmsaudio.ca/
  Reply With Quote
Old 17th October 2005, 11:32 AM   #2
SY is offline SY  United States
diyAudio Moderator
 
SY's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicagoland
Blog Entries: 1
Our software guru is out for a day, but I'll make sure he sees this when he gets back. It's no doubt some simple setting, but I'm too computer-stupid to know what.
__________________
"The way to deal with superstition is not to be polite to it, but to tackle it with all arms, and so rout it, cripple it, and make it forever infamous and ridiculous."- H. L. Mencken
  Reply With Quote
Old 17th October 2005, 11:44 AM   #3
Netlist is offline Netlist  Belgium
diyAudio Moderator Emeritus
 
Netlist's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Have a look here

/Hugo
  Reply With Quote
Old 22nd October 2005, 12:08 AM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Montreal
In the user cp : "Browse board with cookies? Yes"

If I don't write a reply I don't need to re-login.

I don't use M$IE
__________________
Antoine
http://dmsaudio.ca/
  Reply With Quote
Old 31st October 2005, 12:37 AM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Montreal
No reply...

I already have:

Automatically login when you return to the site? (uses cookies) Yes
and
Browse board with cookies? Yes

Doesn't work
__________________
Antoine
http://dmsaudio.ca/
  Reply With Quote
Old 31st October 2005, 12:46 AM   #6
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
What browser?
__________________
- Dan
  Reply With Quote
Old 31st October 2005, 12:51 AM   #7
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Montreal
Firefox 1.0.7.

I don't know if it happens with Fx 1.5b2, I haven't made long replies since I downloaded it.
__________________
Antoine
http://dmsaudio.ca/
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Login timeout? Artie Forum Problems 5 15th April 2009 07:39 PM
JBL ATX100S active sub 'on' timeout adjust? ausmac91 Subwoofers 0 22nd January 2009 10:00 AM
I'm going to be posting here now travis Introductions 0 9th April 2002 08:46 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:21 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2