This forum stopped sending me email notifications of new posts - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11th May 2005, 08:39 PM   #1
Banned
 
Join Date: Dec 2001
Location: Zamboanga, City of Flowers, Mindanao
Send a message via Yahoo to Elso Kwak
Default This forum stopped sending me email notifications of new posts

[mods/technical supervisor, this forum stopped sending me email notifications of new posts!]
  Reply With Quote
Old 11th May 2005, 08:58 PM   #2
Speakerholic
diyAudio Moderator
 
Cal Weldon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Near Vancouver
Press reply to this and see if it is still clicked on at the bottom of the box. Do so with the other threads that you want to be involved in. Sometimes it just happens that it stops.

Hope that helps,

Cal
__________________
Next stop: Margaritaville
Some of Cal's stuff | Cal Weldon Consulting
  Reply With Quote
Old 11th May 2005, 09:29 PM   #3
diyAudio Member
 
Sch3mat1c's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Milwaukee, WI
Send a message via ICQ to Sch3mat1c Send a message via AIM to Sch3mat1c
That's odd:

Click the image to open in full size.

Look at the updated thread title.

Tim
__________________
Seven Transistor Labs
Projects and Resources
  Reply With Quote
Old 12th May 2005, 07:06 AM   #4
Banned
 
Join Date: Dec 2001
Location: Zamboanga, City of Flowers, Mindanao
Send a message via Yahoo to Elso Kwak
Quote:
Originally posted by Cal Weldon
Press reply to this and see if it is still clicked on at the bottom of the box. Do so with the other threads that you want to be involved in. Sometimes it just happens that it stops.

Hope that helps,

Cal

Hi Cal, I did. I am subscribed to a lot of threads. I do not get any email notification!
  Reply With Quote
Old 12th May 2005, 08:34 AM   #5
Banned
 
Join Date: Dec 2001
Location: Zamboanga, City of Flowers, Mindanao
Send a message via Yahoo to Elso Kwak
Quote:
Originally posted by Sch3mat1c
That's odd:

Click the image to open in full size.

Look at the updated thread title.

Tim
Hi Tim, I just edited the title of my post as it was too long. Automatically the title of the thread was changed accordingly.
  Reply With Quote
Old 12th May 2005, 08:43 AM   #6
diyAudio Moderator
 
pinkmouse's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Chatham, England
I've moved this thread to the troubleshooting area, where it should be.

Elso, have you just changed your email address/software/ISP? Is it possible the notifications are being lost to an automatic spam filter of some kind?
__________________
Rick: Oh Cliff / Sometimes it must be difficult not to feel as if / You really are a cliff / when fascists keep trying to push you over it! / Are they the lemmings / Or are you, Cliff? / Or are you Cliff?
  Reply With Quote
Old 12th May 2005, 08:47 AM   #7
Banned
 
Join Date: Dec 2001
Location: Zamboanga, City of Flowers, Mindanao
Send a message via Yahoo to Elso Kwak
Quote:
Originally posted by pinkmouse
I've moved this thread to the troubleshooting area, where it should be.

Elso, have you just changed your email address/software/ISP? Is it possible the notifications are being lost to an automatic spam filter of some kind?
Hi Pinkmouse,
No I did not change any settings.
I will check my provider's spamfilter.
Sorry could not find the troubleshooting area, this forum has grown HUGE.
  Reply With Quote
Old 12th May 2005, 08:49 AM   #8
diyAudio Moderator
 
pinkmouse's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Chatham, England
Quote:
Originally posted by Elso Kwak
Sorry could not find the troubleshooting area, this forum has grown HUGE.
Tell me about it!
__________________
Rick: Oh Cliff / Sometimes it must be difficult not to feel as if / You really are a cliff / when fascists keep trying to push you over it! / Are they the lemmings / Or are you, Cliff? / Or are you Cliff?
  Reply With Quote
Old 12th May 2005, 09:38 AM   #9
Banned
 
Join Date: Dec 2001
Location: Zamboanga, City of Flowers, Mindanao
Send a message via Yahoo to Elso Kwak
Smile Spam filter disabled

Quote:
Originally posted by pinkmouse


Tell me about it!
Hi Pinkmouse, I just disabled my provider's spamfilter. It can take two hours before being effective.
This is all I can do.
  Reply With Quote
Old 12th May 2005, 02:17 PM   #10
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
Elso,

I just checked your mail server, it reports:

451 Temporary local problem - please try later

So it's a problem with your ISP not us.
__________________
- Dan
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Favorite Threads and Posts in "Class D" Forum Variac Class D 9 26th September 2012 05:00 PM
Favorite Threads and Posts in "ESL's, Planars, Alternative Technologies" Forum Variac Planars & Exotics 5 13th March 2010 09:23 AM
Can I stop my email from having reply notifications sent to it? thoriated The Lounge 1 20th May 2004 08:43 PM
Problem with email function on forum Magura Forum Problems 1 3rd April 2004 05:11 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:19 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2