NO DIY Audio anymore? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 2nd June 2004, 06:48 AM   #1
diyAudio Member
 
wuffwaff's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Ingolstadt Germany
Default NO DIY Audio anymore?

Hi all,

since a few days I canīt reach DIYAUDIO anymore from my home adress! Instead the standard page "Server not found" is displayed. All other links I normally use are working fine. From work itīs no problem (as you can see)

Any ideas

William
__________________
een ooievaar is geen konijn want zijn oren zijn te klein!
  Reply With Quote
Old 2nd June 2004, 06:51 AM   #2
BrianGT is offline BrianGT  United States
diyAudio Moderator Emeritus
 
BrianGT's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: near Atlanta, GA
Send a message via AIM to BrianGT
Default Re: NO DIOYAudio anymore?

Quote:
Originally posted by wuffwaff
since a few days I canīt reach DIYAUDIO anymore from my home adress! Instead the standard page "Server not found" is displayed. All other links I normally use are working fine. From work itīs no problem (as you can see)
The server transferred over to a new server recently.

It looks like the DNS server that your connection uses at home hasn't updated with the new server address yet. You should be able to access it by going directly to the IP address:
http://209.124.89.84

--
Brian
  Reply With Quote
Old 2nd June 2004, 06:57 AM   #3
diyAudio Member
 
Peter Daniel's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Toronto, Canada
Send a message via AIM to Peter Daniel
I had similar experience few months ago. Whenever I used a link from my Favorites menu, or typed the address directly, I couldn't reach DIY Audio.

By accident, I used a link in other forum and I got connected. It seemes like some "bug" was installed in my system, preventing me from getting proper access. I got rid of it after using some spyware (but it wasn't easy).
__________________
www.audiosector.com
“Do something really well. See how much time it takes. It might be a product, a work of art, who knows? Then give it away cheaply, just because you feel that it should not cost so much, even if it took a lot of time and expensive materials to make it.” - JC
  Reply With Quote
Old 2nd June 2004, 07:00 AM   #4
BrianGT is offline BrianGT  United States
diyAudio Moderator Emeritus
 
BrianGT's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: near Atlanta, GA
Send a message via AIM to BrianGT
Quote:
Originally posted by Peter Daniel
I had similar experience few months ago. Whenever I used a link from my Favorites menu, or typed the address directly, I couldn't reach DIY Audio.

By accident, I used a link in other forum and I got connected. It seemes like some "bug" was installed in my system, preventing me from getting proper access. I got rid of it after using some spyware (but it wasn't easy).

It probably was a problem where the Spyware put entries in your HOSTS file at: C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC

The only entry you should have in that file is:
127.0.0.1 localhost

unless you bind names to addresses that your DNS server can't resolve.

Spybot - Search & Destroy is a good utility for checking for Spyware and other problems, such as BHOs (browser helper objects, which embed into your browser). You can get it from www.download.com by searching for: spybot search destroy


--
Brian
  Reply With Quote
Old 2nd June 2004, 07:31 AM   #5
diyAudio Moderator Emeritus
 
jean-paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Germany
Spybot - Search & Destroy is indeed one of the best to kill spyware and it has the nice feature that it's free ( like the spyware itself )
__________________
It's only audio. Official member of the Norske Brillegeit Gang.
  Reply With Quote
Old 2nd June 2004, 08:25 AM   #6
Wizard of Kelts
diyAudio Moderator
 
Join Date: Sep 2001
Location: Connecticut, The Nutmeg State
Don't forget Ad-aware. Gets rid of spyware, updates regularly, also free.
http://www.lavasoft.de/
__________________
"A friend will help you move. A really good friend will help you move a body."
-Anonymous
  Reply With Quote
Old 3rd June 2004, 08:57 PM   #7
diyAudio Moderator Emeritus
 
jean-paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Germany
Spybot and Adaware don't bite eachother and Spybot can immunize your system. It also can run in the backgound alarming for spyware before it enters the system. That is an option only the commercial version of Adaware offers.

BTW at this site a nice system cleaning tool can be found, it's under Software:

http://www.xs4all.nl/~franckey/franckey/
__________________
It's only audio. Official member of the Norske Brillegeit Gang.
  Reply With Quote
Old 4th June 2004, 06:40 AM   #8
diyAudio Member
 
wuffwaff's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Ingolstadt Germany
Hi all,

thanks for the help: Found some spyware but the site still isnīt working. Iīve sent an email to GMX so letīs see if they can help.

William
__________________
een ooievaar is geen konijn want zijn oren zijn te klein!
  Reply With Quote
Old 4th June 2004, 11:28 AM   #9
Banned
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany, Clausthal
William, you are not alone with this problem... I also canīt connect to diyaudio, and someone one audiotreff.de posted the same.
  Reply With Quote
Old 7th June 2004, 09:48 AM   #10
diyAudio Member
 
wuffwaff's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Ingolstadt Germany
Hi Till,

I tried different thing s this weekend (reinstalled my connection, tried spybot and ad-aware) but nothing helped. Hearing that other people have got the same problem kind of confirmes my meaning that my computer is ok.
Still heard nothing from GMX. Is your connection also Telecom 2000 with GMX DSL or do you use another provider?

William
__________________
een ooievaar is geen konijn want zijn oren zijn te klein!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Calcell CWB 102 isn't brigdeable anymore... gisewhcs Car Audio 8 21st May 2008 08:09 PM
Is There Any High End Audio Newsgroups Out There Anymore? speedemon Everything Else 2 10th February 2007 05:59 AM
my dealer doesnt do BG`s anymore wazzup Parts 5 24th February 2003 06:21 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:47 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright Đ1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2