My Profile Isn't Me - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10th December 2013, 05:54 PM   #1
JR_W is offline JR_W  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2009
Default My Profile Isn't Me

When I click on my profile, I'm taken to the profile page of a Gunawan W.

Is there some way I can get my profile to link to my account?

Thanks.
  Reply With Quote
Old 10th December 2013, 06:21 PM   #2
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
It is because of a glitch in the forum software and the way the - is interpreted. I think the only fix is for you to choose a user name that doesn't have such characters in it. Its not unique to you, this issue has cropped up a lot recently.
Click on my ID goes to Maine

I was going to say I'll pm you but I can't do that either....

I think an underscore is allowable such as JR_W

If you let us know in this thread what you want to be known as then hopefully we can change it.
__________________
-------------------------------------------------------
Installing and using LTspice. From beginner to advanced.
  Reply With Quote
Old 10th December 2013, 06:25 PM   #3
JR_W is offline JR_W  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2009
Thanks, JR_W is fine if you can change my username to that and the software allows it.
  Reply With Quote
Old 10th December 2013, 06:26 PM   #4
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
I'll see what we can do.

It has to be someone with admin powers to change it, and that 'aint me so give it a little while.
__________________
-------------------------------------------------------
Installing and using LTspice. From beginner to advanced.
  Reply With Quote
Old 10th December 2013, 08:45 PM   #5
JR_W is offline JR_W  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2009
Somebody got it handled, thanks for the prompt attention.
  Reply With Quote
Old 11th December 2013, 06:01 AM   #6
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Your welcome
__________________
-------------------------------------------------------
Installing and using LTspice. From beginner to advanced.
  Reply With Quote
Old 7th January 2014, 01:14 AM   #7
amp_guy is offline amp_guy  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: utah
Default same here

when I log in mine comes up as trespasser_guy instead of amp-guy
does the account need to be changed?
  Reply With Quote
Old 7th January 2014, 01:34 AM   #8
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
Blog Entries: 22
It's a problem with the - if changed to a _ it should probably fix the problem. Would you like your account name changed to amp_guy ?

Tony.
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos
  Reply With Quote
Old 7th January 2014, 02:00 AM   #9
amp_guy is offline amp_guy  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: utah
that would be great That it came up[ as "trespasser' made me think it had been hacked!
thanks
  Reply With Quote
Old 7th January 2014, 05:57 AM   #10
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
Blog Entries: 22
OK I'll put in a request to an admin to get it changed

Tony.
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WELL...... Dantimax certainly isn't a scam ! Zen Mod Swap Meet 0 27th November 2008 07:03 PM
Isn't this like...wrong? EchoWars Solid State 11 5th January 2007 11:15 PM
Quiet here, isn't it? pinkmouse The Lounge 24 8th February 2005 08:29 PM
solid state just isn't doing it for me!! bonsai171 Tubes / Valves 9 13th July 2004 11:25 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:48 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2