My Profile Isn't Me - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 7th January 2014, 09:33 AM   #11
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
Blog Entries: 22
Your profile is now you

Tony.
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos
  Reply With Quote
Old 22nd January 2014, 10:22 PM   #12
Hi_Q is offline Hi_Q  England
diyAudio Member
 
Hi_Q's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
When members try to access my profile, they get directed to a MadMan4Q instead of me. I think this is a similar issue as there is a dash in my name, can we use an underscore instead?
Hi_Q instead of Hi-Q

Regards
Les
  Reply With Quote
Old 22nd January 2014, 10:26 PM   #13
SY is offline SY  United States
diyAudio Moderator
 
SY's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicagoland
Blog Entries: 1
Fixed!
__________________
And while they may not be as strong as apes, don't lock eyes with 'em, don't do it. Puts 'em on edge. They might go into berzerker mode; come at you like a whirling dervish, all fists and elbows.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WELL...... Dantimax certainly isn't a scam ! Zen Mod Swap Meet 0 27th November 2008 08:03 PM
Isn't this like...wrong? EchoWars Solid State 11 6th January 2007 12:15 AM
Quiet here, isn't it? pinkmouse The Lounge 24 8th February 2005 09:29 PM
solid state just isn't doing it for me!! bonsai171 Tubes / Valves 9 13th July 2004 12:25 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:56 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2