Have to refresh page to post - error msg. - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd October 2013, 12:18 AM   #1
expert in tautology
diyAudio Member
 
bear's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: New York State USA
Default Have to refresh page to post - error msg.

Getting the following error message, IF I have not been active for a while, even if I do a simple reload (not a reload + shift) and have tried to post:

Quote:
Your submission could not be processed because you have logged in since the previous page was loaded.

Please push the back button and reload the previous window.
I have to go back and do a shift + reload. then it works.

Do I have a cookie problem??
How to correct it?

_-_-


PS. this has been going on for a while now, and did not happen except rarely in times past. It loses the post by going back, which is no fun.
__________________
_-_-bear
http://www.bearlabs.com -- Btw, I don't actually know anything, FYI -- [...2SJ74 Toshiba bogus asian parts - beware! ]
  Reply With Quote
Old 23rd October 2013, 12:39 PM   #2
expert in tautology
diyAudio Member
 
bear's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: New York State USA
Helloooooooo....?
__________________
_-_-bear
http://www.bearlabs.com -- Btw, I don't actually know anything, FYI -- [...2SJ74 Toshiba bogus asian parts - beware! ]
  Reply With Quote
Old 23rd October 2013, 08:07 PM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2013
Sometimes that happens with me If im viewing a page AS A GUEST and then i login on another tab..... (I think its got something to do with session IDs as its happend on several VBB sites i am on)
  Reply With Quote
Old 23rd October 2013, 09:03 PM   #4
expert in tautology
diyAudio Member
 
bear's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: New York State USA
I have several tabs open simultaneously, afaik I am logged in all the time... sometimes I leave the window open with all the tabs for hours or overnight, then I get this, even IF I do a refresh. IF I do a shift+refresh it is usually ok. Mostly this is annoying and wasteful of effort and time...

no moderators around, I guess...
__________________
_-_-bear
http://www.bearlabs.com -- Btw, I don't actually know anything, FYI -- [...2SJ74 Toshiba bogus asian parts - beware! ]
  Reply With Quote
Old 25th October 2013, 01:13 AM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2013
Hmmmmm If you dont ever LOGOUT and your cookie is still valid,your session ID should remain valid -- THAT SHOULDNT HAPPEN......


Hmmmmmmm
  Reply With Quote
Old 25th October 2013, 01:04 PM   #6
expert in tautology
diyAudio Member
 
bear's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: New York State USA
my cookies obviously have become stale and moldy...
__________________
_-_-bear
http://www.bearlabs.com -- Btw, I don't actually know anything, FYI -- [...2SJ74 Toshiba bogus asian parts - beware! ]
  Reply With Quote
Old 25th October 2013, 01:11 PM   #7
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by bear View Post
no moderators around, I guess...
Hi bear, we're here

What you describe and are experiencing hasn't cropped up as a general problem.

Best advice I can offer would be to clear all browser history and temp internet files and run a general disk clean as well. That seems to resolve most issues that folk experience. Most seem to use a variety of browsers too, so make sure the cleanup covers all of them.

Once logged in I find I can open open as many tabs as needed and each automatically has me correctly logged in, and I can do the same with more than one PC at the same time.
__________________
-------------------------------------------------------
Installing and using LTspice. From beginner to advanced.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is there any way to download a thread without reading/displaying page by page scooperman Forum Problems 4 1st September 2011 05:21 PM
Question- post filter feedback error correction? darkfenriz Class D 11 13th June 2006 10:31 PM
Audio Asylum tracking error post J Epstein Analogue Source 6 30th January 2006 02:17 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:23 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2