Posting issues...? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 13th August 2013, 02:55 PM   #1
diyAudio Member
 
Brouilly's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: London
Default Posting issues...?

Hello,

A few days ago I posted on this thread;

http://www.diyaudio.com/forums/tubes...-tubes-10.html

My post was number 92, I quoted moderator ATJ asking whether it is necessary to make the thread a sticky.

V4lve lover responded to me, post 93, then I responded to him, post 94.

The next day I noticed that my first post, 92 had been removed so I started a thread in the Forum Problems forum and asked if it had been deleted, as it made the following comments not make any sense.

I now notice that the thread I started has now been removed, and also my last comment on the other thread has been removed. So now, it looks like V4lve lover is talking to himself.

I am not sure what it going on, either my posts are deleting themselves or someone else is.

Any ideas?

Thanks
__________________
Broke solderer with delusions of grandeur
 
Old 23rd August 2013, 05:31 PM   #2
diyAudio Member
 
Brouilly's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: London
Anyone?
__________________
Broke solderer with delusions of grandeur
 
Old 24th August 2013, 10:45 AM   #3
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
Hi there. Please post in forum problems. This is not the correct forum. I'll move this thread there. A moderator will respond to your question.
 
Old 24th August 2013, 10:57 AM   #4
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
Blog Entries: 22
Hi Cslee, I believe that the original post was deleted under the commenting on moderation rule. and then the subsequent thread asking about it probably was for the same reason. I'm sorry if this was not pointed out at the time.

Please see the rules diyAudio Rules specifically rule 12.

Generally any concerns about moderation should be discussed via PM or via the report post button.

Tony.
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos
 

Closed Thread


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issues with posting DreadPirate Forum Problems 3 17th July 2013 11:14 PM
Posting Schematics - Legal Issues Sonusthree Everything Else 5 20th February 2007 02:33 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:21 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2