Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20th June 2013, 11:36 PM   #11
diyAudio Member
 
nigelwright7557's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Carlisle, England
Quote:
Originally Posted by Cal Weldon View Post
Not all ebay links. About 1/2 for me.
If you input an ebay link then when the page is redisplayed the link works every time.
If you refresh the page or come back to it after visiting another link the link fails every time.

If you right click on the link and open, open in new tab or open in new window it works every time.

It smells like depending on where the page comes from ebay redirects it.
__________________
http://www.murtonpikesystems.co.uk PCBCAD50 pcb design software.
  Reply With Quote
Old 20th June 2013, 11:45 PM   #12
Speakerholic
diyAudio Moderator
 
Cal Weldon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: British Columbia
Ok thanks, all I have done is click on the posted link.
__________________
Next stop: Margaritaville
Some of Cal's stuff | Cal Weldon Consulting
  Reply With Quote
Old 21st June 2013, 12:18 AM   #13
diyAudio Member
 
nigelwright7557's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Carlisle, England
I have told ebay about the problem.
Will let you know what they say.
__________________
http://www.murtonpikesystems.co.uk PCBCAD50 pcb design software.
  Reply With Quote
Old 24th June 2013, 02:00 PM   #14
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
This should now be fixed. If you see any lingering problem links, please post a link to the post containing the link and I'll take a look.
  Reply With Quote
Old 24th June 2013, 03:59 PM   #15
diyAudio Member
 
nigelwright7557's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Carlisle, England
I have been in touch with ebay and they have finally fixed the problem.
__________________
http://www.murtonpikesystems.co.uk PCBCAD50 pcb design software.
  Reply With Quote
Old 7th July 2013, 03:44 PM   #16
The Dastardly Dad of Three
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2009
chaps is it just me or are links to posts not working so good anymore ? The f6 thread has a post that refers (via link) to an earlier post. But clicking it just takes me to the top of the current page and not to the intended post. Click here and try: F6 Amplifier

Last edited by kasey197; 7th July 2013 at 03:50 PM.
  Reply With Quote
Old 7th July 2013, 03:48 PM   #17
The Dastardly Dad of Three
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2009
ok so if i click on the above link it takes me (correctly) to post #4865 in that thread. Click on the link in that post however and it does not take you to the intended destination ... the intended destination being #4353 or 3516349 seq... odd and i have noticed this quite a lot recently.

Last edited by kasey197; 7th July 2013 at 03:51 PM. Reason: clarity
  Reply With Quote
Old 7th July 2013, 04:47 PM   #18
Pano is offline Pano  United States
diyAudio Moderator
 
Pano's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Milliways
Blog Entries: 4
The link on the page took me right to post #4353, no problem. Both links worked just fine.
A browser problem, maybe?
  Reply With Quote
Old 7th July 2013, 06:08 PM   #19
The Dastardly Dad of Three
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2009
Tried using IE instead of my default firefox - you are absolutely right. With IE it works fine (never thought Id ever be able to say that!) I just got so used to FF working flwessly so didnt think to try. Thanks for the help!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
transformer links wuffer Tubes / Valves 8 17th December 2005 10:49 AM
Lynn Olson's web site: AWOL? Kashmire Tubes / Valves 1 20th December 2003 03:41 PM
need for links Guss The Lounge 2 6th September 2003 04:46 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:36 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2