New bugs - Page 6 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11th June 2013, 04:36 PM   #51
diyAudio Member
 
dvb projekt's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Willich, Germany
Blog Entries: 39
Send a message via Skype™ to dvb projekt
Quote:
Originally Posted by Cal Weldon View Post
When I go to Blog catagories Offer it goes to Tube-I-Zator V3.0 not Klang so maybe clear your cache and try that one again.

I also get FW 5 on the Stax one so I suggest you remove that entry and repost it.
It was the cache...
__________________
Reference TDA1541A DAC project PCBs / Tube-I-zator PCB / SSHV-Shunt PCB
Stock status in my Blog
  Reply With Quote
Old 11th June 2013, 04:40 PM   #52
diyAudio Member
 
dvb projekt's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Willich, Germany
Blog Entries: 39
Send a message via Skype™ to dvb projekt
Quote:
Originally Posted by Cal Weldon View Post
I also get FW 5 on the Stax one so I suggest you remove that entry and repost it.
The blog entry is still there:

http://www.diyaudio.com/forums/blogs...eadphones.html

__________________
Reference TDA1541A DAC project PCBs / Tube-I-zator PCB / SSHV-Shunt PCB
Stock status in my Blog
  Reply With Quote
Old 11th June 2013, 05:31 PM   #53
Speakerholic
diyAudio Moderator
 
Cal Weldon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Near Vancouver
I don't understand. When I click on your name then view blog, I get this:

If there is trouble with the links then you are the one to remove and repost.
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2013-06-11 at 10.29.50 AM.png (58.1 KB, 33 views)
File Type: png Screen Shot 2013-06-11 at 10.30.05 AM.png (850.1 KB, 33 views)
__________________
Next stop: Margaritaville
Some of Cal's stuff | Cal Weldon Consulting
  Reply With Quote
Old 11th June 2013, 05:35 PM   #54
diyAudio Member
 
dvb projekt's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Willich, Germany
Blog Entries: 39
Send a message via Skype™ to dvb projekt
Quote:
Originally Posted by Cal Weldon View Post
I don't understand. When I click on your name then view blog, I get this:

If there is trouble with the links then you are the one to remove and repost.
As i wrote, it was my cache...

The only thing left is the Stax link. The blog entry is still there:

http://www.diyaudio.com/forums/blogs...eadphones.html
__________________
Reference TDA1541A DAC project PCBs / Tube-I-zator PCB / SSHV-Shunt PCB
Stock status in my Blog
  Reply With Quote
Old 11th June 2013, 06:01 PM   #55
Speakerholic
diyAudio Moderator
 
Cal Weldon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Near Vancouver
Get rid of that and repost a new link. If you can't do that, then we needs Jason's help.
__________________
Next stop: Margaritaville
Some of Cal's stuff | Cal Weldon Consulting
  Reply With Quote
Old 11th June 2013, 06:16 PM   #56
diyAudio Member
 
dvb projekt's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Willich, Germany
Blog Entries: 39
Send a message via Skype™ to dvb projekt
Quote:
Originally Posted by Cal Weldon View Post
Get rid of that and repost a new link. If you can't do that, then we needs Jason's help.
Done
__________________
Reference TDA1541A DAC project PCBs / Tube-I-zator PCB / SSHV-Shunt PCB
Stock status in my Blog
  Reply With Quote
Old 12th June 2013, 11:25 PM   #57
neda is offline neda  United States
diyAudio Member
 
neda's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Connecticut
Still, when trying to view dvb projekt's public profile page, I'm redirected to klang projekt page.
  Reply With Quote
Old 12th June 2013, 11:44 PM   #58
Speakerholic
diyAudio Moderator
 
Cal Weldon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Near Vancouver
Clear your cache and report back
__________________
Next stop: Margaritaville
Some of Cal's stuff | Cal Weldon Consulting
  Reply With Quote
Old 13th June 2013, 03:28 PM   #59
Tea-Bag is offline Tea-Bag  United States
not politcally affiliated
diyAudio Member
 
Tea-Bag's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Kennebunk
Blog Entries: 7
I got a complaint nobody can see the inline images on my blog.

diyAudio - Tea-Bag

They are linked from my gallery. I look in the gallery, they are there. here is the full link

http://origin.dastatic.com/forums/ga...ium/F6UMS3.png


I clicked on the pic's and I get this report.
Not Found

The requested URL /forums/gallery/data/1774/medium/F6UMS3.png was not found on this server.

Sorry if I have not read every post on the matter.

Last edited by Tea-Bag; 13th June 2013 at 03:32 PM.
  Reply With Quote
Old 13th June 2013, 04:50 PM   #60
Mooly is online now Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
I'm seeing the same on a thread of mine. One for Jason I suspect.
Sony CDP790 and KSS240 Restoration Project
__________________
-------------------------------------------------------
Installing and using LTspice. From beginner to advanced.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bugs Jason Forum Problems 265 10th January 2013 09:10 AM
CS8420 Bugs Ardee Digital Source 0 9th October 2010 07:38 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:41 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2