Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 16th April 2013, 09:01 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Connecticut
Default myfilestore redirect / hijack

It would appear that diyaudio.com's google results are redirecting to

myfilestore.com/download.php?id=7e7e1ef6

This is a well known forum exploit I believe and can be reproduced by opening a Private/Incognito browser session, using Google to search for a thread on the forum, and then clicking on the link.

See:

http://club.myce.com/f20/vbulletin-m...e-them-332219/
  Reply With Quote
Old 16th April 2013, 09:37 PM   #2
agdr is offline agdr  United States
diyAudio Member
 
agdr's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Yeah I've been getting that too, yesterday and today. I always do a Google search to get into the forum. I've started going to the top level Google result, just diyaudio.com, then to the forum from there as a workaround.
  Reply With Quote
Old 16th April 2013, 10:15 PM   #3
diyAudio Moderator
 
pinkmouse's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Chatham, England
Yeah, we've noticed it, but haven't been able to pin it down yet, some mods can reproduce the problem, others can't. But we are aware.
__________________
Al
I conceive of nothing, in religion, science or philosophy, that is more than the proper thing to wear, for a while. Charles Fort
  Reply With Quote
Old 16th April 2013, 11:46 PM   #4
tony Ma is offline tony Ma  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2011
I thought my computer got a virus....
I am not the only one
  Reply With Quote
Old 17th April 2013, 01:09 AM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Connecticut
You can reproduce it every single time if you clear your cookies or use a private browsing mode.
  Reply With Quote
Old 17th April 2013, 02:50 AM   #6
afa is offline afa  Australia
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Tasmania,
Me to, the sneaky devils!
  Reply With Quote
Old 17th April 2013, 02:59 AM   #7
Pano is offline Pano  United States
diyAudio Moderator
 
Pano's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Milliways
Blog Entries: 4
I don't get it at all on Mozilla or Opera browsers. Neither in Google or Bing.
  Reply With Quote
Old 17th April 2013, 05:18 AM   #8
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Connecticut
If you don't clear cookies or use a private session you won't trigger it more than once. I can reproduce it on 3 computers in different locations with Chrome and Firefox. I dont use IE.
  Reply With Quote
Old 17th April 2013, 07:20 AM   #9
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
I'm on the road at the moment but will address this ASAP.
  Reply With Quote
Old 17th April 2013, 07:28 AM   #10
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Connecticut
Sounds good, just wanted to make sure someone was aware.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
browser hijack repair recommendations PeteMcK Everything Else 14 9th January 2009 02:05 PM
They HiJack your Browser! lineup The Lounge 2 20th February 2007 10:12 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:14 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2