Something is not correct - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10th April 2013, 05:42 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Dona paula, Goa
Default Something is not correct

two opposed transistors to clamp audio signal
This thread at
Solid State - diyAudio
shows 3 posts and the last post is by pano today.

Reality
There are 6 replies and pano has not posted a reply on this thread.

Something is not correct

Gajanan Phadte
  Reply With Quote
Old 10th April 2013, 05:48 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2011
Thread has been edited by Mods.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Correct way for PSU? Walkalone Solid State 27 31st March 2013 09:45 AM
Am I correct???? rsumperl Tubes / Valves 1 29th July 2010 02:19 AM
correct box? dallaire Multi-Way 2 31st December 2007 08:25 PM
Is WinISD correct? mazeroth Multi-Way 9 2nd November 2004 03:40 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:11 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2