Notifications problem [RESOLVED] - Page 3 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 5th February 2013, 07:06 PM   #21
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Done, issue remains.
 
Old 5th February 2013, 07:08 PM   #22
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Lol

Its definitely one for Jason then. I've left him another note.
__________________
-------------------------------------------------------
Installing and using LTspice. From beginner to advanced.
 
Old 5th February 2013, 07:13 PM   #23
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Thank you for all your support.
 
Old 5th February 2013, 08:12 PM   #24
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
Blog Entries: 22
Just a suggestion, Make sure it isn't a friend request I've been caught by that before too!

Tony.
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos
 
Old 5th February 2013, 09:33 PM   #25
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
I removed the friend request, issue remains.
 
Old 12th February 2013, 12:11 PM   #26
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
help please.
 
Old 13th February 2013, 11:26 AM   #27
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Mooly fixed, was the last inbox message, was without message I deleted & now all is OK, thank you very much for your kind support, you are brave
 
Old 13th February 2013, 11:36 AM   #28
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Great its all working OK We got there in the end.
__________________
-------------------------------------------------------
Installing and using LTspice. From beginner to advanced.
 
Old 13th February 2013, 11:41 AM   #29
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
OK if you want you can closed the thread.
 
Old 18th February 2013, 04:38 PM   #30
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
 

Closed Thread


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not receiving notifications via email at the moment... Bas Horneman Forum Problems 6 14th July 2011 07:59 PM
e-mail notifications not arriving every time halfgaar Forum Problems 7 17th May 2011 08:48 PM
Turn off thread notifications/instant subcription SteveVaiRules Forum Problems 2 29th September 2010 12:50 AM
This forum stopped sending me email notifications of new posts Elso Kwak Forum Problems 20 14th May 2005 05:50 AM
Can I stop my email from having reply notifications sent to it? thoriated The Lounge 1 20th May 2004 08:43 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:19 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2