Firefox marked the forum as an "Attack site" [RESOLVED] - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th December 2012, 09:34 PM   #11
Zen Mod is offline Zen Mod  Serbia
diyAudio Member
 
Zen Mod's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: ancient Batsch , behind Iron Curtain
temp solution for FF

I can do that , having KAV2010 for real trouble
Attached Images
File Type: gif ooook.gif (15.4 KB, 485 views)
__________________
my Papa is smarter than your Nelson !
clean thread; Cook Book;PSM LS Cook Book;Baby DiyA ;Mighty ZM's Bloggg;Papatreasure;Papa...© by Mighty ZM
 
Old 24th December 2012, 09:38 PM   #12
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
Glad I'm not the only one this is happening to; I was scared my computer had gotten infected. I'm receiving the same message as Zen and dudaindc using Google Chrome on my laptop and on my smartphone.
 
Old 24th December 2012, 09:43 PM   #13
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Canandaigua, NY USA
Getting it on Chrome here too. Did that stop me? Heck no!
__________________
I may be barking up the wrong tree, but at least I'm barking!
 
Old 24th December 2012, 09:45 PM   #14
diyAudio Member
 
Edmond Stuart's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Amsterdam
I also got a warning from FF. BS of course.
Anyhow, I wish you all a Merry Xmas.

Cheers,
E.
Attached Images
File Type: png atack.png (22.9 KB, 469 views)
__________________
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en
goed verliezen dan dooft het licht…(H.M. van Randwijk)
 
Old 24th December 2012, 09:45 PM   #15
diyAudio Member
 
Frank Berry's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Midland, Michigan
My protection software has blocked a number of Ads on the DIYAudio site in the past but not today.
__________________
Frank
 
Old 24th December 2012, 09:48 PM   #16
diyAudio Member
 
Triodethom's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Newnan GA
Exclamation What up ?

Quote:
Originally Posted by Edmond Stuart View Post
I also got a warning from FF. BS of course.
Anyhow, I wish you all a Merry Xmas.

Cheers,
E.
I received the same warning what's up ?
 
Old 24th December 2012, 09:48 PM   #17
Pano is offline Pano  United States
diyAudio Moderator
 
Pano's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Kona, Hawaii
Blog Entries: 4
Strange. I see it only on Safari, not FF or Opera, Mac or Windoze. It was not there earlier today.
 
Old 24th December 2012, 09:48 PM   #18
diyAudio Member
 
Zero Cool's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: MN
yup I got it too! I have been having some problems with one of my machines contracting the google redirect virus that I can't seem to clean I thought it was because of that at first...guess not.
__________________
It's not about what you can BUY...It's about what you can BUILD!
 
Old 24th December 2012, 09:50 PM   #19
diyAudio Member
 
noSmoking's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Texas
what's up .......
Attached Images
File Type: jpg the error.jpg (433.0 KB, 366 views)
File Type: jpg The scan1.jpg (170.3 KB, 346 views)
File Type: jpg Say what.jpg (308.7 KB, 332 views)
 
Old 24th December 2012, 09:53 PM   #20
Pano is offline Pano  United States
diyAudio Moderator
 
Pano's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Kona, Hawaii
Blog Entries: 4
If there are the results, why the warning?
Google Safe Browsing diagnostic page for diyaudio.com
 

Closed Thread


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reported attack site? Trout Tubes / Valves 3 25th December 2012 02:53 PM
Firefox 17.0.1 on Mac [RESOLVED] brianco Forum Problems 4 17th December 2012 05:16 PM
Site not updating threads - Tubes forum ray_moth Forum Problems 1 7th April 2010 05:54 AM
New HiFi Forum & Review Site woodturner-fran Everything Else 2 1st March 2010 08:42 PM
firefox AndrewT Everything Else 3 16th November 2007 08:09 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:27 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2