Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 25th December 2012, 06:07 PM   #101
NEO Dan is offline NEO Dan  United States
diyAudio Member
 
NEO Dan's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: N.E. Ohio
Hey NS merry christmas to you too.
__________________
Regards,
Dan
 
Old 25th December 2012, 06:08 PM   #102
FoMoCo is offline FoMoCo  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
I'm still here, but Firefox still has the warning. IE never had the warning.
__________________
Account Deletion Requested: 1/26/2014
 
Old 25th December 2012, 06:11 PM   #103
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Victoria,TX
Blog Entries: 1
I am using IE no problems since the problem started.
 
Old 25th December 2012, 06:27 PM   #104
SY is offline SY  United States
diyAudio Moderator
 
SY's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicagoland
Blog Entries: 1
Quote:
Originally Posted by ODougbo View Post
Ho Ho Ho....
Merry Christmas everyone
Looks like Ravens Territory.
__________________
"The way to deal with superstition is not to be polite to it, but to tackle it with all arms, and so rout it, cripple it, and make it forever infamous and ridiculous."- H. L. Mencken
 
Old 25th December 2012, 06:37 PM   #105
sbrads is offline sbrads  United Kingdom
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kent, UK
It's working OK in Firefox and Chrome now for me with all my settings on default.
 
Old 25th December 2012, 06:47 PM   #106
diyAudio Member
 
meanman1964's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Belgium the land of chocolate
Did use my laptop and I couldn't acces diyaudio.Take a peak in software and removed a program don't know the exact name but something with spot in it and all was ok.So check your software and look for programs you didn't install.
 
Old 25th December 2012, 07:30 PM   #107
Vostro is offline Vostro  Madagascar
diyAudio Member
 
Vostro's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Other side of the fence
I also got 'vuweather .org' warning messages when accessing DIYAUDIO yesterday night, each time a new window opens, I got warning, like dodgy advert on page.

But just got home, and all seems resolved.

Regards
 
Old 25th December 2012, 08:36 PM   #108
Zen Mod is offline Zen Mod  Serbia
diyAudio Member
 
Zen Mod's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: ancient Batsch , behind Iron Curtain
yup

solved both for FF and GC
__________________
my Papa is smarter than your Nelson !
tnx to clean thread ; Cook Book ; PSM LS Cook Book ; Baby Diyaudio FORUM ; Mighty ZM's Bloggg;I'm dumb
 
Old 25th December 2012, 08:42 PM   #109
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Detroit
Pray tell man, what was it?
 
Old 25th December 2012, 09:13 PM   #110
tvrgeek is offline tvrgeek  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Md
I was on the site early, and when I changed pages, Chrome gave me the warning BUT:

So I went to do a full scan of my system. AVG was DEAD. I went to reload it. FAILED
I did some searching for anything changed this morning, including a scan of the registry, and did not find anything unexpected. I did a power off (not a shutdown) rebooted and AVG ran again. I don't have a warm and fuzzy.

We had a fine family dinner in celebration of the holidays and now things seem fine.
 

Closed Thread


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reported attack site? Trout Tubes / Valves 3 25th December 2012 01:53 PM
Firefox 17.0.1 on Mac [RESOLVED] brianco Forum Problems 4 17th December 2012 04:16 PM
Site not updating threads - Tubes forum ray_moth Forum Problems 1 7th April 2010 04:54 AM
New HiFi Forum & Review Site woodturner-fran Everything Else 2 1st March 2010 07:42 PM
firefox AndrewT Everything Else 3 16th November 2007 07:09 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:33 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2