Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th October 2012, 03:33 PM   #71
bcmbob is offline bcmbob  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Bay City, Michigan
Have any of you experienced this problem using Chrome? I have given up on everything else due their many openings to intrusions.

Hope I haven't just jinxed myself.
__________________
Bob M.
"Arrange Whatever Pieces Come Your Way."
 
Old 14th October 2012, 10:03 PM   #72
GM is offline GM  United States
diyAudio Member
 
GM's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chamblee, Ga.
Not me.

Historically, I've used Firefox on this old XP Pro machine, but after updating to 15.0 it would have scripts? running in the background that had the processor running at max and it didn't matter if I had [1] or [20] tabs open or what webpage the tabs were on, so deleted/re-installed FF, but that didn't help.

If there was anything going on specific to Live Jasmin, I didn't notice it.

When that didn't help, I switched to Chrome and while I don't like how it's set up in some ways, it's given me no problems and everything, including ads, load noticably quicker, a big plus with my crappy 'customer no service' AT&T DSL.

Just now I opened FF and it updated and after a quick look at all the various tabs I had previously, including [3] DIYaudio speaker forums, it appears to be back to the way it was before 15.0 when all was fine. I noticed no redirects, just lots ads type stuff, but after reading ya'll's problems, decided to close it until it gets resolved.

GM
__________________
Loud is Beautiful if it's Clean! As always though, the usual disclaimers apply to this post's contents.
 
Old 15th October 2012, 12:39 PM   #73
Xoc1 is offline Xoc1  United Kingdom
diyAudio Member
 
Xoc1's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Devon UK

Firefox 15 on Windows XP today
Straight away linked to NLJ site
Screengrab attached.
At home on windows XP and IE8
Still have problems. Opting out of Google Advertising has not made any difference
Scanned with Symantec and Malwarebytes - found nothing.
going to try some rootkit detection software.
On IE 8 it is apparent that the entire NLJ webpage is downloaded to the browser cache and then appears in the history even though the page is not displayed on the PC.
Attached Images
File Type: jpg NLJ Firefox.JPG (31.6 KB, 105 views)
 
Old 15th October 2012, 01:14 PM   #74
GM is offline GM  United States
diyAudio Member
 
GM's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chamblee, Ga.
I wonder why FF hasn't automatically updated yours to 16.0 like mine did yesterday.........

GM
__________________
Loud is Beautiful if it's Clean! As always though, the usual disclaimers apply to this post's contents.
 
Old 15th October 2012, 01:30 PM   #75
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Guys... your probably way ahead of me in your PC skills but I'll just ask. Have you done a google search for this problem... "livejasmin hijacked browser" as I turned up a bit of stuff doing that.

Also this on the google redirect virus,
Google Redirect Virus: How to Remove | PCMag.com

For my own curiosity I wonder what security software you folk are all running.
__________________
-------------------------------------------------------
A simulation free zone. Design it, build it, test it.
 
Old 15th October 2012, 04:47 PM   #76
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
AVS had this last year too - Back button/Page loads at bottom/Suspicious browser history issues
 
Old 15th October 2012, 05:15 PM   #77
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
Per: ♦♦♦♦♦♦♦ The Porn Pop-Up UPDATE - PLEASE READ! - THE H.A.M.B. with instructions here: Livejasmin.Com Cookie Removal Tool. Remove Livejasmin.Com Tracking Cookie can you try deleting your cookies? They were experiencing the same back button browser issue.

For the record, I use and recommend Google Chrome. There are serious security holes found monthly (daily?) in Internet Explorer that put your computer at risk.
 
Old 15th October 2012, 05:32 PM   #78
Zen Mod is offline Zen Mod  Serbia
diyAudio Member
 
Zen Mod's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: ancient Batsch , behind Iron Curtain
this added to FF will give you mean machine browser ..... combined with KAV9, on W7 PC
Chrome as secondary browser , used mostly for handy translation of entire pages , same as for some tricky showing ones
Attached Images
File Type: gif addons.gif (36.4 KB, 92 views)
__________________
my Papa is smarter than your Nelson !
tnx to clean thread ; Cook Book ; PSM LS Cook Book ; Baby Diyaudio FORUM ; Mighty ZM's Bloggg;I'm dumb ; Papatreasure
 
Old 15th October 2012, 05:43 PM   #79
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Interesting stuff there Jason.

Try as I might I haven't been able to get the livejasmin redirect issue or the cookie to show anywhere. Two PC's one W7 x64 and one Vista both running IE9 and Microsoft Security Essentials.
__________________
-------------------------------------------------------
A simulation free zone. Design it, build it, test it.
 
Old 15th October 2012, 10:50 PM   #80
murat is offline murat  United States
diyAudio Member
 
murat's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: knoxville tn
I see it (livejasmin..) on my history whenever I visit diyaudio. Both on XP and windows 7. I have tried to send a reminder to diyaudio through "contact us" button. It failed, I cannot send it...
 

Closed Thread


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Photos? [RESOLVED] Osvaldo de Banfield Forum Problems 5 26th December 2012 11:21 AM
Gallery? Is it down? [RESOLVED] mondogenerator Forum Problems 13 22nd December 2012 10:35 AM
Hi :) [RESOLVED] Elroy starr Forum Problems 3 16th November 2012 02:24 PM
Blueprint Driver Website Has A URL Change kelticwizard Multi-Way 0 7th July 2002 11:38 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:43 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2