Malicious URL on diyaudio website? [RESOLVED] - Page 3 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Closed Thread
Thread Tools Search this Thread
Old 24th June 2012, 05:56 PM   #21
diyAudio Member
dimkasta's Avatar
Join Date: May 2010
Location: Athens
The More details button links to this page
avast! | Security Center
Old 24th June 2012, 05:59 PM   #22
Renron is offline Renron  United States
diyAudio Member
Renron's Avatar
Join Date: Jan 2007
Location: Sacramento
Originally Posted by Pano View Post
Sigh... Thanks for checking!

I have a ping into to Jason to have a look at it.
I've got that message too. Started today, didn't have it yesterday.

I have been using the "free" avast for over 10 years, I run it on every computer I own personally and build for others. Avast has recently begun advising an option to upgrade their standard Anti-Virus software. However,
I have NEVER had them try to "spoof" or "Scam" me into buying anything!
This is NOT a gimmick from Avast.
It is Malware. Start by running Malwarebytes.

"If it doesn't work properly, hope it catches on fire"- Nelson Pass @ BA3
"I fired up the prototype. Literally." The Prophet Pass.
Old 24th June 2012, 06:26 PM   #23
AndrewT is offline AndrewT  Scotland
diyAudio Member
Join Date: Jul 2004
Location: Scottish Borders
Originally Posted by Conrad Hoffman View Post
No issues here with AVG, but I'd also recommend using a HOSTS file for some additional protection............
I run AVG free version and got no warnings. No symptoms either.
I have Adblock Plus loaded. Do I need another?
regards Andrew T.
Sent from my desktop computer using a keyboard
Old 24th June 2012, 06:46 PM   #24
diyAudio Member
Join Date: Feb 2010
Location: Dallas Fort Worth area, Texas

Originally Posted by Pano View Post
I'm not seeing it. We'll let Jason know. Thanks for reporting it. Can anyone follw the "More Details" link and see what it says?
Attached Images
File Type: png diyaudiowarning.png (6.9 KB, 211 views)
Old 24th June 2012, 06:55 PM   #25
bcmbob is offline bcmbob  United States
diyAudio Member
Join Date: Dec 2009
Location: Bay City, Michigan
It doesn't show up as a file using locate32 with nothing hidden. Also did a full Avast scan of it's reported location in the user folder with no discovery. It looks like it's redirecting to the Google cloud itself. They may have caught it already and broken whatever link was embedded.
Bob M.
"Arrange Whatever Pieces Come Your Way."
Old 24th June 2012, 06:56 PM   #26
Pano is offline Pano  United States
diyAudio Moderator
Pano's Avatar
Join Date: Oct 2004
Location: Kona, Hawaii
Blog Entries: 4
So far Avast seems to be the only thing flagging it. I get no warnings and Malwarebytes found nothing.

Jason is working on the problem. Let's see what he finds. Malware is sneaky!
Old 24th June 2012, 06:57 PM   #27
diyAudio Member
Join Date: Mar 2007
Location: Canandaigua, NY USA
Don't know anything about Adblock, but it likely accomplishes about the same thing as the hosts file, hopefully with some additional features.
I may be barking up the wrong tree, but at least I'm barking!
Old 24th June 2012, 06:59 PM   #28
bcmbob is offline bcmbob  United States
diyAudio Member
Join Date: Dec 2009
Location: Bay City, Michigan
Agreed, It started just after this mornings auto definition update. It might be an Avast mistake.
Bob M.
"Arrange Whatever Pieces Come Your Way."
Old 24th June 2012, 07:00 PM   #29
diyAudio Moderator
pinkmouse's Avatar
Join Date: Apr 2002
Location: Chatham, England
It's not reported as a virus on the mac, just freezes the home page with a "stopped" warning on the Firefox bottom status bar. As I said, turning off Javascript stops it. Every other page seems fine.
Rick: Oh Cliff / Sometimes it must be difficult not to feel as if / You really are a cliff / when fascists keep trying to push you over it! / Are they the lemmings / Or are you, Cliff? / Or are you Cliff?
Old 24th June 2012, 07:32 PM   #30
GM is offline GM  United States
diyAudio Member
GM's Avatar
Join Date: Jun 2003
Location: Chamblee, Ga.
Originally Posted by pinkmouse View Post
turning off Javascript stops it.
How is this done?


Loud is Beautiful if it's Clean! As always though, the usual disclaimers apply to this post's contents.

Closed Thread

Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Photos? [RESOLVED] Osvaldo de Banfield Forum Problems 5 26th December 2012 12:21 PM
Gallery? Is it down? [RESOLVED] mondogenerator Forum Problems 13 22nd December 2012 11:35 AM
Hi :) [RESOLVED] Elroy starr Forum Problems 3 16th November 2012 03:24 PM
Blueprint Driver Website Has A URL Change kelticwizard Multi-Way 0 8th July 2002 12:38 AM

New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:15 PM.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2015 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2