Smilies are sometimes not appearing in posts. - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 4th April 2012, 05:03 PM   #1
IanAS is offline IanAS  England
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: London
Default Smilies are sometimes not appearing in posts.



In the last few days I've noticed that some smilies don't appear in a post I make.

Here's an example. The spin one is there and the Embarrassment one has disappeared.

Above the normal smile is there but earlier, in another post, it was not and I had to type in the two keys : and ) .

I'm using Firefox 11.0.

Thanks.

Last edited by IanAS; 4th April 2012 at 05:07 PM.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Smilies pheonix358 Forum Problems 8 22nd September 2009 05:03 AM
smilies dubdub The Lounge 2 20th March 2008 02:43 PM
re: the smilies Bill Fitzpatrick Everything Else 0 3rd March 2005 04:18 AM
Craig Anderton appearing at Chuck Levins Da5id4Vz Everything Else 0 8th September 2003 07:49 PM
Smilies Jason Everything Else 16 12th September 2002 05:32 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:17 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2