Ads are refreshing and preventing reading of posts! - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 18th March 2012, 04:48 PM   #1
bcarso is offline bcarso  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2005
Location: Canoga Park, California
Default Ads are refreshing and preventing reading of posts!

I thought that, among other things, being a donor I was supposed to be able to kill ads. I've never attempted that, but just now the ads were cycling through and each refresh was returning me to the top of the page and making it impossible to read posts! Is this standard operating procedure? It's utterly intolerable!

Brad Wood

The thread on which this is occurring is Sound Quality vs. Measurements, in The Lounge
  Reply With Quote
Old 20th March 2012, 02:19 PM   #2
Speakerholic
diyAudio Moderator
 
Cal Weldon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Near Vancouver
Hi Brad,

I have asked Jason to look into this.
__________________
Next stop: Margaritaville
Some of Cal's stuff | Cal Weldon Consulting
  Reply With Quote
Old 20th March 2012, 04:06 PM   #3
bcarso is offline bcarso  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2005
Location: Canoga Park, California
Cal, thanks. Although it did it a few times, entering and leaving the one thread, it finally stopped and hasn't done it since. SY also looked at it and couldn't reproduce the effect.

Brad Wood
  Reply With Quote
Old 20th March 2012, 04:35 PM   #4
Zen Mod is offline Zen Mod  Serbia
diyAudio Member
 
Zen Mod's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: ancient Batsch , behind Iron Curtain
huh

almost wrote something about donating kidney ......... but edited it



__________________
my Papa is smarter than your Nelson !
clean thread; Cook Book;PSM LS Cook Book;Baby DiyA ;Mighty ZM's Bloggg;Papatreasure;Papa... by Mighty ZM
  Reply With Quote
Old 21st March 2012, 02:01 AM   #5
Speakerholic
diyAudio Moderator
 
Cal Weldon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Near Vancouver
ZM, do you have any kidneys left to donate?
__________________
Next stop: Margaritaville
Some of Cal's stuff | Cal Weldon Consulting
  Reply With Quote
Old 21st March 2012, 03:38 AM   #6
bcarso is offline bcarso  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2005
Location: Canoga Park, California
Quote:
Originally Posted by Cal Weldon View Post
ZM, do you have any kidneys left to donate?
Dialysis or My Alysis, I say it's spinach and I say the hell with it.
  Reply With Quote
Old 21st March 2012, 04:08 AM   #7
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
Quote:
Originally Posted by bcarso View Post
I thought that, among other things, being a donor I was supposed to be able to kill ads. I've never attempted that, but just now the ads were cycling through and each refresh was returning me to the top of the page and making it impossible to read posts! Is this standard operating procedure? It's utterly intolerable!

Brad Wood

The thread on which this is occurring is Sound Quality vs. Measurements, in The Lounge
Hi! Very sorry to hear that. Can you please let me know:

* your exact operating system
* which exact browser you are using (typically found in [help][about]

and I will attempt to replicate the problem and find the cause of it. My hunch would be on some errant javascript or something weird about that thread in particular causing a problem with the ad loading script.

Does it still happen if you turn off the ads through your forum control panel?
  Reply With Quote
Old 21st March 2012, 04:35 AM   #8
bcarso is offline bcarso  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2005
Location: Canoga Park, California
Quote:
Originally Posted by Jason View Post
Hi! Very sorry to hear that. Can you please let me know:

* your exact operating system
* which exact browser you are using (typically found in [help][about]

and I will attempt to replicate the problem and find the cause of it. My hunch would be on some errant javascript or something weird about that thread in particular causing a problem with the ad loading script.

Does it still happen if you turn off the ads through your forum control panel?
Not to bother I think Jason. Internet Explorer 7 (I think, ). But it has not recurred, so whatever bizarre Moebius Loop phenomenon it was, it has gone away. Sic transit...

Brad
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
old cone refreshing limono Multi-Way 4 17th August 2010 09:55 PM
Curiously refreshing attenuator jackinnj Everything Else 2 28th April 2010 01:19 AM
Preventing relay thumps 3nity Solid State 2 9th June 2009 10:08 PM
Refreshing a DH-200 Hafler jakelm3075 Solid State 10 10th August 2007 01:39 PM
Preventing Thumping sound Alvinttt Solid State 5 7th August 2003 12:07 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:21 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2