diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Forum Problems (http://www.diyaudio.com/forums/forum-problems/)
-   -   Gallery not visible when logged in. [RESOLVED] (http://www.diyaudio.com/forums/forum-problems/207767-gallery-not-visible-when-logged-resolved.html)

hogges 28th February 2012 09:56 PM

Gallery not visible when logged in. [RESOLVED]
 
Hi,

I can see the gallery when logged out but when I log in there is nothing there. I can't even watch the introduction video.

Thanks for a great forum!

Cal Weldon 28th February 2012 10:21 PM

Strange. What browser are you using. Can you try another one?

hogges 28th February 2012 11:42 PM

Hi Cal,
I tried IE and Chrome from Windows 7 (each from work and home networks) as well as Safari from my iphone. Same result. As soon as I log in content disappears. After log-out and screen confirming same I click on gallery and everything is back.
Best regards, Wolfgang

Cal Weldon 29th February 2012 02:03 AM

I will ask someone to look into it.

Jason 29th February 2012 09:07 AM

I've done some investigation and this is related to us stopping new (robot) users from spamming the gallery comments. I will endeavor to provide a fix soon.

swalter 8th March 2012 05:16 PM

When I click any link in the gallery I get the following message: You do not have permission to view the images in this category. Is this related to the same issue (or feature from a different perspective)

Thanks, Stefan

nebhrajani 10th August 2012 03:13 AM

Sadly, I'm facing this issue too. Is there a fix?

Thanks,
Vijay

mondogenerator 25th October 2012 08:19 PM

Could not connect to User databaseUnknown database 'dev_diyaudio_forum'
 
I cant view any gallery content, I get the white screen message :

Could not connect to User databaseUnknown database 'dev_diyaudio_forum'

Ive just posted another thread, because I wasnt sure it was the same issue as here.

Jason 25th October 2012 08:20 PM

I just broke it. Thanks for the bug report!

mondogenerator 25th October 2012 08:21 PM

No problems ;) I thought for a minute it was my 'wind up' net connection....


All times are GMT. The time now is 01:31 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2