Issue can0t attach archives from my PC - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15th November 2011, 07:24 PM   #1
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Question Issue can0t attach archives from my PC

I have an issue when I want to attach images from my pc, that's the exact message when open window:

"Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error."

Thanks for help,

Felipe
  Reply With Quote
Old 16th November 2011, 02:33 PM   #2
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Please help?
  Reply With Quote
Old 16th November 2011, 02:51 PM   #3
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Fixed, archive was to large.
  Reply With Quote
Old 16th November 2011, 03:46 PM   #4
Pano is online now Pano  United States
diyAudio Moderator
 
Pano's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Milliways
Blog Entries: 4
Glad you got it. Sorry I missed your post yesterday.
  Reply With Quote
Old 16th November 2011, 03:58 PM   #5
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Thank you Pano.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
gainclone in PC powersupply issue, pls advice erikb1971 Chip Amps 0 7th August 2010 03:45 PM
Archives of the Old Bass List PB2 Everything Else 3 1st June 2009 11:43 PM
linn lp12 archives wrinaldi Analogue Source 0 27th April 2007 03:49 PM
More From the Archives: 6W6 PP Sch3mat1c Tubes / Valves 3 10th July 2003 10:29 AM
PEARL audio archives planet10 Tubes / Valves 4 22nd August 2002 04:52 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:36 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2