"Headphones" has fallen off sidebar forum list - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 30th July 2011, 04:15 AM   #11
diyAudio Member
 
sofaspud's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: San Antonio
Mine looks like post #10, not post #9. I'm using Firefox 5.0 and no Chrome.
__________________
It is error only, and not truth, that shrinks from enquiry. - Thomas Paine
  Reply With Quote
Old 4th August 2011, 11:54 AM   #12
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2011
hi do I post a query on the forum ?
  Reply With Quote
Old 4th August 2011, 12:36 PM   #13
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Lyon
Quote:
Originally Posted by Pano View Post
Strange. It does not show up in the sidebar in FF were I am not logged in (see below)
It does show up in the forum list, as it does for Speedskater.
Same thing for me using Firefox 5.0
Headphones section shown only when logged in
  Reply With Quote
Old 4th August 2011, 10:46 PM   #14
N Brock is offline N Brock  United States
diyAudio Member
 
N Brock's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Cambridge, MA
Blog Entries: 4
I'm using the latest version of chrome and I don't see it there.

I thought it might be the browser cashe but it still doesn't shoe after clearing it.

It also doesn't show on my ipod touch.
  Reply With Quote
Old 25th August 2011, 04:01 PM   #15
diyAudio Member
 
xnor's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
I do not see it either in the sidebar (for a couple of days now).

Last edited by xnor; 25th August 2011 at 04:03 PM.
  Reply With Quote
Old 1st September 2011, 10:30 PM   #16
jcx is online now jcx  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: ..
I now see Headphone Systems in the home page sidebar under Amplifiers

it is deep blue/highlighted where most of the other forum names aren't so its still a little odd

Vista, Explorer 9
  Reply With Quote
Old 2nd September 2011, 07:11 AM   #17
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
Fixed, sorry for the delay.

Almost everyone sees a "cached" version of the menu, which has to be manually updated when we adjust the forums, and in this case we forgot to update the cached version after making changes.

Admins and moderators have a dynamically generated menu system which is why Pano could see it but everyone else couldn't.

Apologies for the confusion!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hiraga "Le Monstre" for headphones. owenhamburg Headphone Systems 6 11th April 2013 07:04 PM
"Dipol 08" Baffle Dimension and List of Crossover Parts LineArray Full Range 37 3rd March 2012 11:09 AM
TA2020 on IEEE "top" 25 list joir Class D 1 26th May 2009 04:02 PM
At which frequency does "ear canal gain" start for headphones? 454Casull Multi-Way 7 15th July 2004 09:04 AM
List of "legal" amps to diy? rif Pass Labs 3 9th April 2004 01:13 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:13 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2