No login on home pc - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 7th February 2011, 04:52 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: South Wales, UK
Default No login on home pc

Hi. I attempted to log in on my home computer but couldn't get any further that "thank you for logging in - payitforwardeddie" before being returned to the loggin page. Tried requesting new password. That didn't work although its OK now that I'm at work on the company's PC. Any ideas?
  Reply With Quote
Old 7th February 2011, 06:51 AM   #2
frugal-phile(tm)
diyAudio Moderator
 
planet10's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Victoria, BC, NA, Sol III
Blog Entries: 5
Clear your cache, nuke your diyA cookies

dave
__________________
community sites t-linespeakers.org, frugal-horn.com, frugal-phile.com ........ commercial site planet10-HiFi
p10-hifi forum here at diyA
  Reply With Quote
Old 7th February 2011, 09:25 AM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: South Wales, UK
Quote:
Originally Posted by planet10 View Post
Clear your cache, nuke your diyA cookies

dave
Cheers, Dave. I'll give that a go when I'm home again on Friday.
  Reply With Quote
Old 7th February 2011, 09:34 AM   #4
diyAudio Moderator
 
pinkmouse's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Chatham, England
If you're using an old version of Explorer you may also have issues, so you could try a different browser as well if Dave's solution doesn't help.
__________________
Rick: Oh Cliff / Sometimes it must be difficult not to feel as if / You really are a cliff / when fascists keep trying to push you over it! / Are they the lemmings / Or are you, Cliff? / Or are you Cliff?
  Reply With Quote
Old 7th February 2011, 09:45 AM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: South Wales, UK
Quote:
Originally Posted by pinkmouse View Post
If you're using an old version of Explorer you may also have issues, so you could try a different browser as well if Dave's solution doesn't help.
I'll try that too. I have Safari so its a good excuse to try it out.
  Reply With Quote
Old 11th February 2011, 06:56 PM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: South Wales, UK
Hey, its let me in. I added DiyAudio to "Compatabilty View" nd it logged me in.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car amplifiers for sub use in home with PC supply? goldyrathore Solid State 7 20th July 2010 04:56 AM
Home Theater PC F/S vdi_nenna Swap Meet 0 23rd June 2003 01:07 PM
what do i need, pc to home theater spkrs theturtle Everything Else 7 18th November 2002 09:14 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:26 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2