account issue - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th November 2010, 10:34 PM   #1
Banned
 
Join Date: Nov 2006
Default account issue

Just want to confirm whether the donator star appears under my username.
Apparently some people can not see it.
I would appreciate if people could let me know if it is visible.
  Reply With Quote
Old 14th November 2010, 11:08 PM   #2
frugal-phile(tm)
diyAudio Moderator
 
planet10's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Victoria, BC, NA, Sol III
Blog Entries: 5
It is.

dave
__________________
community sites t-linespeakers.org, frugal-horn.com, frugal-phile.com ........ commercial site planet10-HiFi
p10-hifi forum here at diyA
  Reply With Quote
Old 14th November 2010, 11:28 PM   #3
Banned
 
Join Date: Nov 2006
Thank you

One more issue. I have been trying to change my username for over a week but it still has not been done.
Just wondering what the hold up is.
  Reply With Quote
Old 14th November 2010, 11:44 PM   #4
SY is offline SY  United States
diyAudio Moderator
 
SY's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicagoland
Blog Entries: 1
Tell me what you want and it shall be done.
__________________
You might be screaming "No, no, no" and all they hear is "Who wants cake?" Let me tell you something: They all do. They all want cake.- Wilford Brimley
  Reply With Quote
Old 15th November 2010, 12:06 AM   #5
SY is offline SY  United States
diyAudio Moderator
 
SY's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicagoland
Blog Entries: 1
So it shall be written; so it shall be done.
__________________
You might be screaming "No, no, no" and all they hear is "Who wants cake?" Let me tell you something: They all do. They all want cake.- Wilford Brimley
  Reply With Quote
Old 15th November 2010, 12:07 AM   #6
Banned
 
Join Date: Nov 2006
Thank You
  Reply With Quote
Old 15th November 2010, 12:08 AM   #7
Speakerholic
diyAudio Moderator
 
Cal Weldon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Near Vancouver
You are such a melon head!
__________________
Next stop: Margaritaville
Some of Cal's stuff | Cal Weldon Consulting
  Reply With Quote
Old 15th November 2010, 06:37 PM   #8
Banned
 
Join Date: Nov 2006
Thank you

Last edited by Melon Head; 15th November 2010 at 06:45 PM.
  Reply With Quote
Old 15th November 2010, 06:44 PM   #9
Banned
 
Join Date: Nov 2006
Regarding the first issue.
I now know what the problem is.
When you send private messages to people the star does not appear under your username.
For me this is not a biggie but Jason said he could not see the star under my username when I sent him a private message, so I thought I would try and find out where the problem is.

I am not sure if this is something worth fixing or not, but I suppose it is good to be aware of.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:42 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2