Google Chrome Mac Picture links shrink instead of expanding - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20th August 2010, 07:51 PM   #1
diyAudio Member
 
LucasAdamson's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Default Google Chrome Mac Picture links shrink instead of expanding

Basically, when I click on almost any picture on the forae, I see the + (expand) symbol, but it vanishes to about 8 dense pixels in the centre of where there was a thumbnail.

Perhaps it's a Chrome problem, in which case, I'll wait for an update from them.
__________________
Lucas
  Reply With Quote
Old 20th August 2010, 11:49 PM   #2
phooka is offline phooka  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Homer, AK
It's a problem with HighSlide JS and Safari 5/Chrome running with adblock enabled. HighSlide JS is the bit of javascript that does the expanding thumbnails. The changelog is at Highslide JS - JavaScript thumbnail viewer

I tracked down the issue and reported yesterday. Look one thread below atm.

Hopefully one of the admins will get the newest version of Highslide JS up soonish.

For now a decent workaround is to right click on the thumbnail. Then just pick the open in new window or open in new tab from the context menu.
  Reply With Quote
Old 21st August 2010, 10:32 AM   #3
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
I think the version of Highslide we're using is archaic and probably the JQuery or whatever other library it requires is too. Updating either could produce unpredictable results, so I'll leave them till we have the manpower to properly deal with the potential aftermath. As they say, "if it aint broke don't fix it".

I could suggest disabling adblock, it's not required on this site as you can turn off the ads anyway if you've made a donation
  Reply With Quote
Old 21st August 2010, 05:16 PM   #4
diyAudio Member
 
LucasAdamson's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by phooka View Post
For now a decent workaround is to right click on the thumbnail. Then just pick the open in new window or open in new tab from the context menu.
Yeah, that's what I've been doing. I just thought after a couple of months of doing this, that I might as well report it, just in case it had been overlooked and was easy to resolve.

No worries though. I'll experiment with adblock.

Many thanks
Lucas
__________________
Lucas
  Reply With Quote
Old 21st August 2010, 08:57 PM   #5
phooka is offline phooka  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Homer, AK
The unfortunate thing is disabling Safari 5 extensions isn't as easy as disabling in firefox. It's a multi click dive through the Prefs menu.

The other load options are a decent work around. Though the version of Highslide you have running is 4.0.4, that is really old. It's only a matter of time before more issues crop up with HTML5 browsers.
  Reply With Quote
Old 9th November 2010, 04:10 PM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Pune
oohh i thought that was only my pc problem.
__________________
There is always a first time....
  Reply With Quote
Old 9th November 2010, 06:21 PM   #7
diyAudio Member
 
LucasAdamson's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Hey, this has been cured in the past week or so. Suddenly, everything expands nicely in Google Chrome for Mac version 7.0.517.44
__________________
Lucas
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
expanding pass through dampening mcmahon48 Multi-Way 9 13th February 2009 11:19 PM
Mac Problem!!! Any helpful Mac people? ambience exists Everything Else 17 26th September 2008 05:37 PM
Clear picture picture of KSS-273B eledora Digital Source 0 27th October 2007 01:10 PM
mailto links with feature work only at Mac platform not PC peranders The Lounge 7 10th December 2003 05:59 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:17 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2