Severe problem: new PM not viewable! - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 3rd July 2010, 07:04 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2008
Default Severe problem: new PM not viewable!

As I have donated $100 I get unlimited (actually shows 65,535) PM storage limit.
Currently I have just under 700 PM stored.

But recently the PM is not working well.
I will see the number of new PM in the "Your Notifications: x" at the top right hand of the page, but when I enter it, the last few days worth of PM are simply not listed.

If I try hard enough, it might sometimes get to see the list of new PM.

Can the administrator/coder please correct this problem?

Thank you!
  Reply With Quote
Old 3rd July 2010, 07:20 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2008
One indicator of problem:

It is already 4th Jul local time here, but when I go to:
http://www.diyaudio.com/forums/private.php
Under the "Today" tab it still shows PMs from 1st Jul.


The only reason that I'm still surviving with this is because I have enabled email notification for new PM, which allow me to preview the new PM.
  Reply With Quote
Old 6th July 2010, 01:25 AM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2008
Today it is working fine again.
Let's hope it will continue to behave this way.
  Reply With Quote
Old 6th July 2010, 01:33 AM   #4
iko is offline iko  Canada
diyAudio Moderator
 
iko's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Toronto
I haven't noticed anything out of the ordinary, but then I didn't get any PMs lately. I've alerted the other mods and site admins. Hang in there.
  Reply With Quote
Old 6th July 2010, 08:05 AM   #5
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
Quote:
Originally Posted by zhoufang View Post
Today it is working fine again.
Let's hope it will continue to behave this way.
I like problems that solve themselves
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Marantz PM 7200 problem? ATucker Solid State 9 30th March 2010 08:14 PM
Problem: Severe power transformer and choke vibration audio_moksha Tubes / Valves 4 26th February 2008 03:09 AM
Problem with Marantz PM-66SE amplifier channel3 Solid State 4 5th January 2008 08:29 PM
problem with Marantz amp PM-80SE Crecencio Solid State 1 5th June 2005 06:09 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:53 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2