Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Wiki acts like a normal POST
Wiki acts like a normal POST
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20th April 2010, 03:09 PM   #1
Bas Horneman is offline Bas Horneman  Netherlands
diyAudio Moderator Emeritus
 
Bas Horneman's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: The Netherlands
Default Wiki acts like a normal POST

Can't edit my WIKI's because the forum software treats them as a post.
I.e. When I want to edit them it says that I can't because I started it 30 minutes ago.
__________________
If you can see the speaker cone move...it's not hifi.
  Reply With Quote
Old 22nd April 2010, 01:49 PM   #2
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Wiki acts like a normal POST
Hi Bas,

That's really weird. I will look at this as soon as I get a moment, I probably literally won't have a spare moment for about 36 hours.

Jason
  Reply With Quote
Old 22nd April 2010, 01:51 PM   #3
Bas Horneman is offline Bas Horneman  Netherlands
diyAudio Moderator Emeritus
 
Bas Horneman's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: The Netherlands
Hi Jason,

Found out more. It's actually just when you want to add an attachement.

Kind regards,
Bas
__________________
If you can see the speaker cone move...it's not hifi.
  Reply With Quote
Old 6th August 2010, 08:33 PM   #4
dfidler is offline dfidler  United Kingdom
diyAudio Member
 
dfidler's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: London, UK
did we ever get anywhere with this? I am trying to add an attachment to an older wiki so that it's housed here and not on photobucket (so that it's still around when photobucket stops hosting it)
  Reply With Quote
Old 6th August 2010, 10:57 PM   #5
dfidler is offline dfidler  United Kingdom
diyAudio Member
 
dfidler's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: London, UK
PS - Mods, can you please retitle this thread to 'Can't add attachments to wiki articles after 30 mins' ?
  Reply With Quote
Old 8th August 2010, 07:19 AM   #6
dfidler is offline dfidler  United Kingdom
diyAudio Member
 
dfidler's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: London, UK
Note: I'm trying to update the Krell KSA-50 project with attachments that Jan emailed to me but can't (the ones linked in the wiki are dead links; they're no longer on his site) . I could create a new thread somewhere and just house them there, but that's a hack.

As an aside: I'll need to put about 10 attachments (schmatics, graphs and gerber files) onto the page, so if there's an attachment limit, that's going to cause me grief too.
  Reply With Quote
Old 14th August 2010, 01:45 PM   #7
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Wiki acts like a normal POST
Wiki software has had a major upgrade to the new 3.0.2 - please see other thread. Cheers.
  Reply With Quote
Old 14th August 2010, 01:50 PM   #8
dfidler is offline dfidler  United Kingdom
diyAudio Member
 
dfidler's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: London, UK
Hi Jason,

Yeah, this one doesn't seem to be fixed in this version. I suspect that "they" want us to do attachments in a different way. I've looked at the code that is behind the attachment system and, unfortunately, there are no hooks that a plugin developer can take advantage of in order to fix this one.

So fixing this basically requires an edit to the vB source.
  Reply With Quote
Old 14th August 2010, 06:37 PM   #9
dfidler is offline dfidler  United Kingdom
diyAudio Member
 
dfidler's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: London, UK
Looks, like I lied, there's a very easy fix to it.

Can't add attachments to Articles - VaultWiki - Wiki for vBulletin Forums - Support

I'm waiting to see if his code gets put into the 3.0.3 patch to avoid needing a repatch in the future.
  Reply With Quote
Old 24th March 2011, 01:13 PM   #10
dfidler is offline dfidler  United Kingdom
diyAudio Member
 
dfidler's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: London, UK
Update, the fix for this issue was rolled into 3.0.3
  Reply With Quote

Reply


Wiki acts like a normal POSTHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New wiki is live! Adopt a wiki page! Jason Site Announcements 8 18th November 2009 09:20 AM
Is it normal to think this way? gain wire Instruments and Amps 3 16th October 2008 11:09 PM
Does Ci( input capacitor(polyprop)) acts like a clipping protector? or rhythmdiy Chip Amps 4 2nd November 2007 04:32 AM
Is this normal? A_Reef_Scene Multi-Way 2 7th March 2007 06:51 PM
OT (badly) Wiki Wiki jackinnj Everything Else 0 26th June 2002 04:50 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:10 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.79%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2018 diyAudio
Wiki