diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Forum Problems (http://www.diyaudio.com/forums/forum-problems/)
-   -   Malware warning (http://www.diyaudio.com/forums/forum-problems/164963-malware-warning.html)

john blackburn 12th April 2010 08:11 PM

Malware warning
 
I am getting a warning from Google Chrome when I try to enter the chipamp photo gallery.

It says it "contains elements from the site Index of / which appears to host malware"

I just thought it worth mentioning.

John

Jason 14th April 2010 03:32 AM

Hi John,

Do you have a specific URL? I tried both the vBulletin http://www.diyaudio.com/forums/chip-...o-gallery.html and PhotoPost galleries Chip Amps - My Photo Gallery and didn't see anything come up in Chrome.

Jason

Enzo 14th April 2010 05:09 AM

Probably triggered by one of the google ads on the page rather than the page itself. And we don't all see the same google ads.

john blackburn 14th April 2010 07:26 AM

It is on page 139 of the chipamp photo gallery, here's the warning message it is showing.

http://i703.photobucket.com/albums/w...tos/Image1.png

John

Jason 14th April 2010 07:38 AM

Thanks. I've edited the post, kept the links, but removed the loading of images from the site.

john blackburn 14th April 2010 07:43 AM

Hi Jason, that has done the trick.

Thanks

John

AndrewT 27th April 2011 08:46 AM

Trojan Horse
 
Ad Aware found a Trojan Horse Malware in my recently downloaded
Psud2.exe
It quarantined it and during restart Windows XP went to "boot clean" and removed Psud2.exe soon after.

I do not know which server I used to download from.


All times are GMT. The time now is 08:40 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2