Emailsystem not Working? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 2nd June 2003, 07:08 PM   #1
Banned
 
Join Date: Dec 2001
Location: Zamboanga, City of Flowers, Mindanao
Send a message via Yahoo to Elso Kwak
Exclamation Emailsystem not Working?

Hi,
Is the emailsystem down on this forum?
When I click on the emailbutton below my post I can send a email to my hotmailaccount.
The forum very politely states the email has been sent but it never arrives!
I also remember Fred complaining in the moderating thread.
Notes of someone replying to a subscribed thread do arrive.
  Reply With Quote
Old 2nd June 2003, 11:43 PM   #2
dhaen is offline dhaen  Europe
diyAudio Moderator Emeritus
 
dhaen's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: U.K.
Hi Elso,

Just sent one to myself, it arrived within 1 minute.
Now I'll send you one.

Cheers,
  Reply With Quote
Old 3rd June 2003, 01:52 AM   #3
jleaman is offline jleaman  Belgium
Banned
 
Join Date: Apr 2002
Send a message via AIM to jleaman
Default Re: Emailsystem not Working?

Quote:
Originally posted by Elso Kwak
Hi,
Is the emailsystem down on this forum?
When I click on the emailbutton below my post I can send a email to my hotmailaccount.
The forum very politely states the email has been sent but it never arrives!
I also remember Fred complaining in the moderating thread.
Notes of someone replying to a subscribed thread do arrive.

I agree i have lost track of some posts because i didn't get a email saying there was a reply.. Humm..
  Reply With Quote
Old 3rd June 2003, 02:11 AM   #4
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
To my knowledge, the system is working fine at present. I am notified everytime an email fails to reach destination which occassionally does happen but it really is quite a rare event.
__________________
- Dan
  Reply With Quote
Old 3rd June 2003, 06:08 AM   #5
Banned
 
Join Date: Dec 2001
Location: Zamboanga, City of Flowers, Mindanao
Send a message via Yahoo to Elso Kwak
Exclamation Email System Down?

Hi, I received the email from Dhaen. Thanks John. But I tried again emailing myself and it does not arrive, weird.

Just sent an email to John. Please let me know if it reaches you.
  Reply With Quote
Old 3rd June 2003, 06:38 AM   #6
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
Elso,

I haven't checked but I wouldn't be surprised if the system is designed to dump emails you send to yourself in order to minimize bandwidth usage and such that really is not necessary.
__________________
- Dan
  Reply With Quote
Old 3rd June 2003, 07:16 AM   #7
dhaen is offline dhaen  Europe
diyAudio Moderator Emeritus
 
dhaen's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: U.K.
Default Re: Email System Down?

Quote:
Originally posted by Elso Kwak
Hi, I received the email from Dhaen. Thanks John. But I tried again emailing myself and it does not arrive, weird.

Just sent an email to John. Please let me know if it reaches you.
Hi Elso,

Got your test.

Cheers,
  Reply With Quote
Old 3rd June 2003, 08:54 AM   #8
Banned
 
Join Date: Dec 2001
Location: Zamboanga, City of Flowers, Mindanao
Send a message via Yahoo to Elso Kwak
Smile Re: Re: Email System Down?

Quote:
Originally posted by dhaen

Hi Elso,

Got your test.

Cheers,

Hi John,
Thanks! Concluding I only can say you are allowed to send a email to yourself, but for me apparently it does not work.WEIRD
Cheers.
  Reply With Quote
Old 3rd June 2003, 08:04 PM   #9
jleaman is offline jleaman  Belgium
Banned
 
Join Date: Apr 2002
Send a message via AIM to jleaman
humm this is weird. i got a email that says some one posted but i cant see the post all i see is the last post. Now this is weird and ******* me off because im loosing information now.
  Reply With Quote
Old 3rd June 2003, 08:19 PM   #10
Banned
 
Join Date: Dec 2001
Location: Zamboanga, City of Flowers, Mindanao
Send a message via Yahoo to Elso Kwak
Lightbulb Deleted Message

Quote:
Originally posted by JasonL
humm this is weird. i got a email that says some one posted but i cant see the post all i see is the last post. Now this is weird and ******* me off because im loosing information now.
Hi JasonL,
That's a easy one. The poster deleted his message in the 30 minutes period that one have to do so.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
T amp not working, Help please ccereda Class D 5 16th January 2007 04:45 PM
This amp. is not working!!! covik Car Audio 7 24th November 2006 03:59 PM
WTB Krell KSA Mk2- working or non working Jozua Swap Meet 0 20th March 2006 11:14 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:06 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2