diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Forum Problems (http://www.diyaudio.com/forums/forum-problems/)
-   -   "token has expired?" (http://www.diyaudio.com/forums/forum-problems/159071-token-has-expired.html)

happy hippy 20th January 2010 06:17 AM

"token has expired?"
 
Hi there,
Just now I had to log in three times before being recognized. It DID say that I was logged on, but then brought me back to the log on box. Then after finally being logged on, I was informed that I could not complete a search because the "token had expired." Whats that? I still can't do a search.

Thanx
The Happy Hippy

Geek 20th January 2010 08:50 AM

Clear your cookies. That usually helps.

Cheers!

Glowbug 20th January 2010 12:17 PM

The token fell out of the token ring...:D

moermusic 23rd January 2010 12:56 AM

posting
 
Quote:

Originally Posted by happy hippy (Post 2054528)
Hi there,
Just now I had to log in three times before being recognized. It DID say that I was logged on, but then brought me back to the log on box. Then after finally being logged on, I was informed that I could not complete a search because the "token had expired." Whats that? I still can't do a search.

Thanx
The Happy Hippy

I am having the same problem constantly, since installing IE 7.!!!!!! I just typed a 3 min reply, only to be told I couldnt. I was logged in.!!! guess we are not putting in enough tokens. cookies are cleared whenever we log out, or so the message says.

Geek 23rd January 2010 05:41 AM

Quote:

Originally Posted by moermusic (Post 2058138)
I am having the same problem constantly, since installing IE 7.!!!!!!

Ye just answered yer own question, Laddy :clown:

Cheers!

moermusic 28th January 2010 12:53 AM

thanks fellow canuck. ready almost to make puter a kayak anchor. all web puting done at snail/slug/worm speed, as dial me up is only option when one lives in the sticks. things tend to time out. the better they make programs, the slower and sicker I run. :eek::mad:

Geek 28th January 2010 04:23 AM

Quote:

Originally Posted by moermusic (Post 2064208)
thanks fellow canuck. ready almost to make puter a kayak anchor. all web puting done at snail/slug/worm speed, as dial me up is only option when one lives in the sticks. things tend to time out. the better they make programs, the slower and sicker I run. :eek::mad:

I began my journey on the net on dial-up. Know the feeling :(

Cheers!

kevinkr 28th January 2010 04:54 AM

For those using IE7 you might want to consider upgrading to IE8 if you can. I have IE7 at work and have occasional problems with having to log back in to post despite being logged in.

At home I use Firefox in both Linux and rarely in Windows and have never had this problem.

kevinkr 28th January 2010 04:54 AM

Quote:

Originally Posted by Geek (Post 2064378)
I began my journey on the net on dial-up. Know the feeling :(

Cheers!

Me too! (Are we that old??) :D

Geek 28th January 2010 08:21 AM

Quote:

Originally Posted by kevinkr (Post 2064398)
Me too! (Are we that old??) :D

I think so.... but the memory fails....
(my head is filled with EDO RAM)

:rofl:

Remember surfing the BBS dial-ins @ 300 baud on a C64 or VIC-20?

Cheers!


All times are GMT. The time now is 07:32 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2