Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15th January 2010, 03:05 AM   #1
49 - for the 18th time
diyAudio Member
 
c2cthomas's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Near "Music City" (Nashville Tennessee)
Default "Manage Attachments" DOA

I was attempting to upload some attachments but when I clicked on "Manage Attachments" the upload function - well it didn't function. Simply dead and not the usual thing about not being able to upload gigabyte files or anything of the sort.
__________________
DIY audio can be expensive – but getting to see things go up in smoke - that's priceless!!!! ..... "whatever - call it brainfart of Mighty ZM"
  Reply With Quote
Old 15th January 2010, 03:27 AM   #2
49 - for the 18th time
diyAudio Member
 
c2cthomas's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Near "Music City" (Nashville Tennessee)
OK - my bad

I already had a "Manage Attachments" window open but it was buried beneath about 12 screens I had open at the same time.

The server geeks can resume feasting on pizza and soda's (or at least cans with soda labels on them)
__________________
DIY audio can be expensive – but getting to see things go up in smoke - that's priceless!!!! ..... "whatever - call it brainfart of Mighty ZM"
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Randy Slone's "Fig 11.4" (Self's "Blameless"?): PCB layout tcpip Solid State 128 23rd September 2013 04:45 PM
"TECHNO"Amp building in progress-using "Iron Method" zox2003 Solid State 23 30th March 2010 08:42 PM
What makes an amplifier "bright", "warm", or "neutral"? JohnS Solid State 51 13th December 2009 06:42 PM
Some final pics of "Stacks" revisited and "Askew" with stand Andy G Multi-Way 2 3rd February 2005 06:07 AM
Anyone used Scan-Speak's "Flow Resistors" or "Aperiodic Vents"? Ignite Multi-Way 3 18th November 2001 08:42 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:30 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2