Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Invisible mode doesn't work
Invisible mode doesn't work
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd August 2009, 07:26 PM   #1
head_spaz is offline head_spaz  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Arkansas
Default Invisible mode doesn't work

Invisible mode doesn't work.
I've logged out, deleted my cookies, logged back in and my status still shows up.
I even tried toggling the option in control panel.
It's broke.

And... not to be rude or anything... but I hate the new format.
It's no wonder why you've stickied all the old threads... to prop up the appearance since the all of the regular contributers have moved on to greener pastures.
Should have left well enough alone, it weren't as busticated as it is now.
If you were THAT bored, you should have sold the site and built something else. If you needed contributions, you should have asked rather than stuff it to the gills with vendors and tracking scripts for google.

But... it's your site... do what you want with it.
Bye.
__________________
Writing is good exercize for the texticles!

Last edited by head_spaz; 23rd August 2009 at 07:33 PM.
  Reply With Quote
Old 23rd August 2009, 08:01 PM   #2
AudioFreak is offline AudioFreak  Australia
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
Invisible mode doesn't work
If you have set your status to invisible, only you will still see yourself with a * next to your username in the list. Try being logged-in in one browser and then open the site in a different browser where you are not logged in. You will see yourself in the list in the browser where you are logged in, but you will not be in the list in the other browser where you are not logged in.
__________________
- Dan
  Reply With Quote
Old 24th August 2009, 02:02 AM   #3
SY is offline SY  United States
On Hiatus
 
SY's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicagoland
Invisible mode doesn't work
OT and rules-breaking message deleted.
__________________
"You tell me whar a man gits his corn pone, en I'll tell you what his 'pinions is."
  Reply With Quote

Reply


Invisible mode doesn't workHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My scope doesn't work - need help! Giaime Equipment & Tools 17 23rd September 2011 07:47 AM
Right Channel on my amp doesn't work?? nicku1302 Solid State 2 29th November 2005 04:58 PM
LM2574 + FET =-> doesn't work Danko Power Supplies 2 7th July 2005 08:42 PM
why o why doesn't this work ? Balanced 549 SpaBlauw Chip Amps 15 26th January 2004 09:06 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:43 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 16.67%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2017 diyAudio
Wiki