Bugs - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20th August 2009, 06:25 AM   #11
frugal-phile(tm)
diyAudio Moderator
 
planet10's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Victoria, BC, NA, Sol III
Blog Entries: 5
As pointed out by Moondog reported in another thread, some people are missing avatars (mine came over fine)

And custom titles are MIA (lost mine too)

dave
__________________
community sites t-linespeakers.org, frugal-horn.com, frugal-phile.com ........ commercial site planet10-HiFi
p10-hifi forum here at diyA
  Reply With Quote
Old 20th August 2009, 06:31 AM   #12
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
Quote:
Originally Posted by sangram View Post
What is the fate of all the posts made in Upgrade Island? My thread has disappeared without a trace: http://www.diyaudio.com/forums/showt...44#post1904244

It's not a big deal, really, but I got some replies just before the site shut down for the changeover, and couldn't access them anymore.
Upgrade Island threads will be moved over here in the next few days.

Quote:
Originally Posted by planet10 View Post
Is it true that we will have resubscribe to threads... that info wasn't brought over?

dave
That's Dan's area, I'll let him reply when he wakes up (he's getting some much needed sleep!)
  Reply With Quote
Old 20th August 2009, 06:35 AM   #13
diyAudio Member
 
east electronics's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Athens GREECE
is there anything i can do so that "sig lines " can also suport greek language ??? in the previous form of the forum this seemed to be no problem ....
__________________
SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ www.eastelectronics.gr
  Reply With Quote
Old 20th August 2009, 06:44 AM   #14
GM is offline GM  United States
diyAudio Member
 
GM's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chamblee, Ga.
Quote:
Originally Posted by planet10 View Post
Is it true that we will have resubscribe to threads... that info wasn't brought over?
I hope not, they are one of my tech 'libraries' and I didn't keep a separate list.

GM
__________________
Loud is Beautiful if it's Clean! As always though, the usual disclaimers apply to this post's contents.
  Reply With Quote
Old 20th August 2009, 07:21 AM   #15
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Blog Entries: 1
Quote:
Originally Posted by GM View Post
I hope not, they are one of my tech 'libraries' and I didn't keep a separate list.

GM
We still have the old database, whatever can be reasonably salvaged, even if it takes a while, will be salvaged.
  Reply With Quote
Old 20th August 2009, 07:24 AM   #16
h_a is offline h_a  Europe
diyAudio Member
 
h_a's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Graz, Austria
A quick thank you for your fast-as-lightening update!

Have fun, Hannes
  Reply With Quote
Old 20th August 2009, 08:33 AM   #17
diyAudio Member
 
Moondog55's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Norlane; Geelong: Victoria: Australia
Default Missing Avatar and Title

Great work Jason and Mods, I like the look, but my title and my Avatar went missing. do I reload my avatar? And I thought my title was tongue in cheek funny so could I please have it back.
__________________
QUOTE" The more I know, the more I know, I know (insert maniacal laugh >here<) NOTHING"
  Reply With Quote
Old 20th August 2009, 09:26 AM   #18
diyAudio Member
 
vitalstates's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: uk
last visited field doesn't seem to be updated for me
when logged in I don't appear in current active members list....
  Reply With Quote
Old 20th August 2009, 09:55 AM   #19
pooge is offline pooge  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2003
Location: Northern Va.
Quote:
Originally Posted by Steve Eddy View Post
One of my pet peeves about the old system was that there was very little differentiation between the color of visited links and unvisited links.

On the new system, there's no differentiation whatsoever.

Any chance of changing that?

se
Yes. It was nice to do a quick scan of the list of headers to find ones you were interested in before by indicating previouly visited links. If previously visited links cannot be made to appear in another color, is there some kind of setting that would serve a similar purpose?
  Reply With Quote
Old 20th August 2009, 10:42 AM   #20
Eva is offline Eva  Spain
diyAudio Member
 
Eva's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Near the sea
Send a message via MSN to Eva
Please mimic the old color set, the same RGB and layout.
These new brighter colors with more white everywhere are eye burning and calling for headaches...
__________________
I use to feel like the small child in The Emperor's New Clothes tale
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
X-Fi bugs? I have solution trodas Parts 14 19th August 2008 08:03 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:29 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2